halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ BELEDİYESİ TEMİZ, SAĞLIKLI VE DAHA YAŞANABİLİR KENT VE ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.01.2024 - 10:51, Güncelleme: 08.01.2024 - 10:51 1305+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİ TEMİZ, SAĞLIKLI VE DAHA YAŞANABİLİR KENT VE ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYOR

Akdeniz Belediyesi, vatandaşlara temiz, sağlıklı yaşam ve nezih bir kent sunabilmek amacıyla personel ve araç gereç bakımından güçlendirdiği saha ekipleri sayesinde 65 mahallede 7/24 esasına göre temizlik hizmeti sunuyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bir yandan ilçeye bağlı 65 mahallede tonlarca çöp, moloz, inşaat, mobilya ve bitki atıklarını toplayıp ilçeden çıkarırken, ilçe genelinde kurulan semt pazarlarını da düzenli şekilde temizleyip yıkıyor, yüzlerce sokağa konulan binlerce çöp konteynırını ilaçlı ve tazyikli su ile yıkayıp koku ve sinek oluşumunun önüne geçiyor. Semt pazarlarında kalan atıklar toplanıp tazyikli su ile yıkanıyor Çok Amaçlı Çöp Toplama Aracı (ÇAÇA) yardımıyla da ilçenin yoğun yerlerine konulan 3 tonluk çöp konteynerlerini boşaltan ekipler, Çöp Taksi yardımıyla da yine insan ve araç hareketliliğinin yoğun olduğu bölgelerde mobilya, dal ve moloz gibi atıkları toplayıp kent merkezinden çıkarıyor. Mini süpürge aracı ile Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde üzerinde bulunan sabit semt pazar yerinin temizliğini yapan ekipler, Barış ve Kiremithane Mahallesi'nde bulunan çöp konteynırlarını yıkadı. Ekipler ayrıca, Hal, Güneş, Karaduvar, Kiremithane, Mahmudiye, Nusratiye ve Yeni Mahalle’de kurulan pazaryerlerini de önce süpürüp temizledi, ardından da suladı. Vatandaşların uğrak mekânları yıkanıp temizleniyor Merkez mahallelerde temizlik işlemini aralıksız sürdüren ekipler, Siteler Mahallesi’nde hurdacıların attığı köpük ve çöpleri toplayıp kamyonlara yükledi, ayrıca Toros Devlet Hastanesi acil girişini ve avlusunu, Yoğurt Pazarı, Balık Pazarı ve etrafını süpürüp yıkadı. Çilek, Özgürlük, Karaduvar ve Çay mahallelerinde vatandaşların sokaklara bıraktığı tonlarca molozu da toplayıp şikayetleri gideren çevre koruma ekipleri, Şevket Sümer Mahallesi’nde düğün sonrası oluşan çöp ve atıkları da kamyonlara yükleyip sokakları temizledi. Öte yandan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü mobil temizlik ekibi de Bekirde, Hebilli, Dikilitaş, Civanyaylağı ve Esenli mahallelerinin park, meydan ve sokaklarında temizlik çalışmasını tamamladı.
Akdeniz Belediyesi, vatandaşlara temiz, sağlıklı yaşam ve nezih bir kent sunabilmek amacıyla personel ve araç gereç bakımından güçlendirdiği saha ekipleri sayesinde 65 mahallede 7/24 esasına göre temizlik hizmeti sunuyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bir yandan ilçeye bağlı 65 mahallede tonlarca çöp, moloz, inşaat, mobilya ve bitki atıklarını toplayıp ilçeden çıkarırken, ilçe genelinde kurulan semt pazarlarını da düzenli şekilde temizleyip yıkıyor, yüzlerce sokağa konulan binlerce çöp konteynırını ilaçlı ve tazyikli su ile yıkayıp koku ve sinek oluşumunun önüne geçiyor.

Semt pazarlarında kalan atıklar toplanıp tazyikli su ile yıkanıyor

Çok Amaçlı Çöp Toplama Aracı (ÇAÇA) yardımıyla da ilçenin yoğun yerlerine konulan 3 tonluk çöp konteynerlerini boşaltan ekipler, Çöp Taksi yardımıyla da yine insan ve araç hareketliliğinin yoğun olduğu bölgelerde mobilya, dal ve moloz gibi atıkları toplayıp kent merkezinden çıkarıyor. Mini süpürge aracı ile Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde üzerinde bulunan sabit semt pazar yerinin temizliğini yapan ekipler, Barış ve Kiremithane Mahallesi'nde bulunan çöp konteynırlarını yıkadı. Ekipler ayrıca, Hal, Güneş, Karaduvar, Kiremithane, Mahmudiye, Nusratiye ve Yeni Mahalle’de kurulan pazaryerlerini de önce süpürüp temizledi, ardından da suladı.

Vatandaşların uğrak mekânları yıkanıp temizleniyor

Merkez mahallelerde temizlik işlemini aralıksız sürdüren ekipler, Siteler Mahallesi’nde hurdacıların attığı köpük ve çöpleri toplayıp kamyonlara yükledi, ayrıca Toros Devlet Hastanesi acil girişini ve avlusunu, Yoğurt Pazarı, Balık Pazarı ve etrafını süpürüp yıkadı. Çilek, Özgürlük, Karaduvar ve Çay mahallelerinde vatandaşların sokaklara bıraktığı tonlarca molozu da toplayıp şikayetleri gideren çevre koruma ekipleri, Şevket Sümer Mahallesi’nde düğün sonrası oluşan çöp ve atıkları da kamyonlara yükleyip sokakları temizledi.

Öte yandan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü mobil temizlik ekibi de Bekirde, Hebilli, Dikilitaş, Civanyaylağı ve Esenli mahallelerinin park, meydan ve sokaklarında temizlik çalışmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.