halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GEZEGENİN GELECEĞİ İÇİN TEKNOLOJİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN ÖNEMİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.04.2024 - 14:27, Güncelleme: 05.04.2024 - 14:27 1110 kez okundu.
 

GEZEGENİN GELECEĞİ İÇİN TEKNOLOJİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN ÖNEMİ

TÜBİSAD'ın yüksek teknoloji dünyasının nabzını tuttuğu YouTube serisi TÜBİSAD Plus'ın yeni bölümü yayınlandı.

Serinin 29'uncu bölümünde TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca ve TÜBİSAD Yönetim Kurulu Üyesi, e-LOGO Genel Müdürü Başak Kural Uslu KoçSistem'in sürdürülebilirlik programı “Yeşil Zeka”ya dair merak edilenleri konuştu.   TÜBİSAD Plus'un yeni bölümünde KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarcae-LOGO Genel Müdürü Başak Kural Uslu'nun KoçSistem sürdürülebilirlik programı ”Yeşil Zeka” ile ilgili sorularını yanıtladı.   KoçSistem olarak “Yeşil Zeka” sürdürülebilirlik programını hayata geçirdiklerini belirten KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca; “Sürdürülebilirlik bilincinin, yeşil dönüşümün öneminin ve bu konudaki farkındalığın artmasıyla atılacak somut adımlarda teknolojinin başrolde olması kaçınılmaz. Bu nedenle sürdürülebilirliği günümüzde dijitalleşmeden bağımsız düşünmüyor; teknoloji ve sürdürülebilirliğin gezegenimiz için beraber çalışması gerektiğine inanıyoruz. Bu hedefle de “Yeşil Zeka” sürdürülebilirlik programımızı başlattık.  Bu çalışmalarımızı yeşilzeka.world web sitesinde topladık” dedi. Sözlerine KoçSistem'in müşterilerinin sürdürülebilirlik çalışmalarına Iot, ileri analitik, bulut ve siber güvenlik teknolojileriyle destek olduklarını belirterek devam eden Mehmet Ali Akarca; “Sadece kendi sürdürülebilirliğimizi değil, müşterilerimizin sürdürülebilirliği için de çalışıyoruz. Örneğin yapay zeka ve bulut teknolojileriyle desteklenen Akıllı Su Kaynakları Yönetimi projesiyle Türkiye'nin köklü gıda üreticilerinden müşterimizin su ve elektrik tüketimini optimize etmeyi başardık. Kuyulardan su çekimi maliyeti ve debi yönetimi bu projelerde kritik önem taşıyor. Biz de sensörler sayesinde gerçek zamanlı verilerin bulut ortamına alınması ve yapay zeka algoritmasıyla desteklenmesi sağladık. Bu proje ülkemiz için örnek olacak bir sulama projesidir” şeklinde konuştu.   TÜBİSAD Atık Yönetimi Projesi çok önemli TÜBİSAD Plus röportajında, her geçen gün kullanılan teknoloji cihazlarının ömrünün ve değişme hızının arttığını belirten Mehmet Ali Akarca, TÜBİSAD'ın Atık Yönetimi Projesi'nin de çok önemli olduğunu dile getiriyor ve TÜBİSAD gibi sektör derneklerinin bu konuda daha etkili olmalarını sağlamanın misyonları olduğunu söyledi.   TÜBİSAD'ın Atık Yönetimi Projesi'nin de oldukça önemli olduğunu dile getiren e-LOGO Genel Müdürü Başak Kural Uslu, “TÜBİSAD'da evlerdeki, iş yerlerindeki kullanım ömrü dolmuş cihazları topluyor ve yeniden tüketime geri dönmesini sağlıyoruz. Doğayı kirletmiyoruz. Dolayısıyla aslında hepimizin evimizden başlayarak neyi tükettiğimize, plastik kullanımımıza tekrar bakmamız lazım. Hepimizin gelecek nesillere dünyayı nasıl bırakacağımızla ilgili bir misyonu var” dedi.
TÜBİSAD'ın yüksek teknoloji dünyasının nabzını tuttuğu YouTube serisi TÜBİSAD Plus'ın yeni bölümü yayınlandı.

Serinin 29'uncu bölümünde TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca ve TÜBİSAD Yönetim Kurulu Üyesi, e-LOGO Genel Müdürü Başak Kural Uslu KoçSistem'in sürdürülebilirlik programı “Yeşil Zeka”ya dair merak edilenleri konuştu.
 
TÜBİSAD Plus'un yeni bölümünde KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarcae-LOGO Genel Müdürü Başak Kural Uslu'nun KoçSistem sürdürülebilirlik programı ”Yeşil Zeka” ile ilgili sorularını yanıtladı.
 
KoçSistem olarak “Yeşil Zeka” sürdürülebilirlik programını hayata geçirdiklerini belirten KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca; “Sürdürülebilirlik bilincinin, yeşil dönüşümün öneminin ve bu konudaki farkındalığın artmasıyla atılacak somut adımlarda teknolojinin başrolde olması kaçınılmaz. Bu nedenle sürdürülebilirliği günümüzde dijitalleşmeden bağımsız düşünmüyor; teknoloji ve sürdürülebilirliğin gezegenimiz için beraber çalışması gerektiğine inanıyoruz. Bu hedefle de “Yeşil Zeka” sürdürülebilirlik programımızı başlattık.  Bu çalışmalarımızı yeşilzeka.world web sitesinde topladık” dedi.
Sözlerine KoçSistem'in müşterilerinin sürdürülebilirlik çalışmalarına Iot, ileri analitik, bulut ve siber güvenlik teknolojileriyle destek olduklarını belirterek devam eden Mehmet Ali Akarca; “Sadece kendi sürdürülebilirliğimizi değil, müşterilerimizin sürdürülebilirliği için de çalışıyoruz. Örneğin yapay zeka ve bulut teknolojileriyle desteklenen Akıllı Su Kaynakları Yönetimi projesiyle Türkiye'nin köklü gıda üreticilerinden müşterimizin su ve elektrik tüketimini optimize etmeyi başardık. Kuyulardan su çekimi maliyeti ve debi yönetimi bu projelerde kritik önem taşıyor. Biz de sensörler sayesinde gerçek zamanlı verilerin bulut ortamına alınması ve yapay zeka algoritmasıyla desteklenmesi sağladık. Bu proje ülkemiz için örnek olacak bir sulama projesidir” şeklinde konuştu.
 
TÜBİSAD Atık Yönetimi Projesi çok önemli
TÜBİSAD Plus röportajında, her geçen gün kullanılan teknoloji cihazlarının ömrünün ve değişme hızının arttığını belirten Mehmet Ali Akarca, TÜBİSAD'ın Atık Yönetimi Projesi'nin de çok önemli olduğunu dile getiriyor ve TÜBİSAD gibi sektör derneklerinin bu konuda daha etkili olmalarını sağlamanın misyonları olduğunu söyledi.
 
TÜBİSAD'ın Atık Yönetimi Projesi'nin de oldukça önemli olduğunu dile getiren e-LOGO Genel Müdürü Başak Kural Uslu, “TÜBİSAD'da evlerdeki, iş yerlerindeki kullanım ömrü dolmuş cihazları topluyor ve yeniden tüketime geri dönmesini sağlıyoruz. Doğayı kirletmiyoruz. Dolayısıyla aslında hepimizin evimizden başlayarak neyi tükettiğimize, plastik kullanımımıza tekrar bakmamız lazım. Hepimizin gelecek nesillere dünyayı nasıl bırakacağımızla ilgili bir misyonu var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.