halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.03.2024 - 00:34, Güncelleme: 29.03.2024 - 00:34 1089 kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, özel bir otomotiv şirketinde çalışan ustalar ve çalışanlarla birlikte iftar yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, özel bir otomotiv şirketinde çalışan ustalar ve çalışanlarla birlikte iftar yaptı. Başkan Seçer’e CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut eşlik etti. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, ezanın okunmasıyla birlikte, Akdeniz İlçesi Yeni Mahalle’de kurulan sofralarda hep birlikte iftar yapıldı. İftar yemeğinin ardından da dua edildi. Başkan Seçer iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, kendilerini davet ettiği için Özyurt ailesine teşekkür etti. Seçer, “Bizleri burada, Halil İbrahim sofrasında bir araya getirdiler. Bereketli olsun. Allah işlerini, güçlerini rast getirsin. Ailelerinde birlik, dirlik, beraberlik olsun inşallah. Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum” diye konuştu. 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, özel bir otomotiv şirketinde çalışan ustalar ve çalışanlarla birlikte iftar yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, özel bir otomotiv şirketinde çalışan ustalar ve çalışanlarla birlikte iftar yaptı.

Başkan Seçer’e CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut eşlik etti.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, ezanın okunmasıyla birlikte, Akdeniz İlçesi Yeni Mahalle’de kurulan sofralarda hep birlikte iftar yapıldı. İftar yemeğinin ardından da dua edildi.

Başkan Seçer iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, kendilerini davet ettiği için Özyurt ailesine teşekkür etti. Seçer, “Bizleri burada, Halil İbrahim sofrasında bir araya getirdiler. Bereketli olsun. Allah işlerini, güçlerini rast getirsin. Ailelerinde birlik, dirlik, beraberlik olsun inşallah. Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.