halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.02.2024 - 12:47, Güncelleme: 15.02.2024 - 12:47 1075+ kez okundu.
 

CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında Mezitli yaşlı bakım evini ve City Hospital Hastanesi’ni ziyaret ederek yürekleri ısıttı.

Bakıma ihtiyacı olan yaşlıların, gece gündüz demeden özveriyle görevlerini yapan sağlık çalışanlarının ve hasta yakınlarının sevgililer gününü kutladı. Vatandaşların yüzlerini biraz da olsa gülümsetmek istediğini ifade eden Tuncer; “14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle, bakıma ihtiyacı olan büyüklerimizi, sağlık çalışanlarımızı, hasta yakınlarını ve hastalarımızı ziyaret etmek istedik. Kendilerini yalnız hissetmemeleri için gösterdiğimiz hassasiyeti, 1 Nisan sonrasında da daima göstereceğiz. Eli öpülesi büyüklerimizin ve sağlık çalışanlarımızın bugün olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de yanlarında olacağız.” Dedi. Bakım evinde bulunan yaşlılar, sağlık çalışanları ve hastanede bulunan vatandaşlar ise bu anlamlı etkinlikten dolayı Ahmet Serkan Tuncer’e teşekkürlerini iletti.
CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında Mezitli yaşlı bakım evini ve City Hospital Hastanesi’ni ziyaret ederek yürekleri ısıttı.

Bakıma ihtiyacı olan yaşlıların, gece gündüz demeden özveriyle görevlerini yapan sağlık çalışanlarının ve hasta yakınlarının sevgililer gününü kutladı. Vatandaşların yüzlerini biraz da olsa gülümsetmek istediğini ifade eden Tuncer;

14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle, bakıma ihtiyacı olan büyüklerimizi, sağlık çalışanlarımızı, hasta yakınlarını ve hastalarımızı ziyaret etmek istedik. Kendilerini yalnız hissetmemeleri için gösterdiğimiz hassasiyeti, 1 Nisan sonrasında da daima göstereceğiz.

Eli öpülesi büyüklerimizin ve sağlık çalışanlarımızın bugün olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de yanlarında olacağız.” Dedi.

Bakım evinde bulunan yaşlılar, sağlık çalışanları ve hastanede bulunan vatandaşlar ise bu anlamlı etkinlikten dolayı Ahmet Serkan Tuncer’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.