halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SARI’DAN EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.05.2024 - 15:23, Güncelleme: 10.05.2024 - 15:23 1095 kez okundu.
 

BAŞKAN SARI’DAN EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti.

Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Doğan Gündüz ve Faruk Dalkılınç’ın eşlik ettiği ziyarette, teşkilatın yapılanması hakkında bilgi paylaşımında bulunan Başkan Veysel Sarı, “Mersin’de il genelinde kurulu 69 meslek odası ve bu odalara bağlı 55 bin esnaf sanatkarlarımız mevcut. Bizler bir taraftan esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve beklentilerine yönelik çalışmaları gerçekleştirirken, diğer taraftan ilimiz bürokrat ve yöneticileri ile olan dialoğlarımızı en üst seviye de tutma gayreti gösteriyoruz” dedi. Başkan Veysel Sarı, halkımızla birlikte esnaf sanatkarların can ve mal güvenliğinin sağlanması ve yasaların uygulanmasında başarılı bir çalışma gösterdiğini ifade ederek, “ ilimize atanan Emniyet Müdürümüz Sn Kamil Karabörk’ün de halkımızın huzur ve güvenini sağlamada, özellikle asayiş olaylarında suç ve suçlulara geçit vermeyeceğine inancımız tamdır. Bu vesileyle İl Emniyet Müdürümüze hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, kendilerine görevlerinde üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.
Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti.

Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Doğan Gündüz ve Faruk Dalkılınç’ın eşlik ettiği ziyarette, teşkilatın yapılanması hakkında bilgi paylaşımında bulunan Başkan Veysel Sarı, “Mersin’de il genelinde kurulu 69 meslek odası ve bu odalara bağlı 55 bin esnaf sanatkarlarımız mevcut. Bizler bir taraftan esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve beklentilerine yönelik çalışmaları gerçekleştirirken, diğer taraftan ilimiz bürokrat ve yöneticileri ile olan dialoğlarımızı en üst seviye de tutma gayreti gösteriyoruz” dedi.

Başkan Veysel Sarı, halkımızla birlikte esnaf sanatkarların can ve mal güvenliğinin sağlanması ve yasaların uygulanmasında başarılı bir çalışma gösterdiğini ifade ederek, “ ilimize atanan Emniyet Müdürümüz Sn Kamil Karabörk’ün de halkımızın huzur ve güvenini sağlamada, özellikle asayiş olaylarında suç ve suçlulara geçit vermeyeceğine inancımız tamdır. Bu vesileyle İl Emniyet Müdürümüze hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, kendilerine görevlerinde üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.