halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YILDIZ, KENDİ KÖYÜNDE İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.03.2024 - 10:53, Güncelleme: 16.03.2024 - 10:53 958+ kez okundu.
 

YILDIZ, KENDİ KÖYÜNDE İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Toroslar’a bağlı Aladağ köyünde geleneksel iftar sofrası kuruldu. Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız da sokaklarında top oynadığı Aladağ Köyü’nde komşuları ile eski günleri yad etti.

CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Kent Radyo’daki söyleşi ile başladığı seçim çalışmasını esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.  Akbelen Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret eden Yıldız, ardından Akbelen Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Yıldız, seçildikten sonra yine mahallelerde, köylerde olacağını belirterek, “Toroslar’ı belli bir zihniyetin yönettiği belediyecilik anlayışından, sizlerle yönettiğimiz bir anlayışa dönüştüreceğim” dedi. KÖYLÜLERİ İFTAR YAPTI CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Yıldız, günü kendi köyü olan Aladağ’da tamamladı. Aladağ köyünde geleneksel hale gelen iftar sofrasına oturan Yıldız, köylülerinin her yıl büyük heyecanla hazırlandığı iftar yemeğinde geçmiş günleri yad etmenin heyecanını yaşadı. 
Toroslar’a bağlı Aladağ köyünde geleneksel iftar sofrası kuruldu. Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız da sokaklarında top oynadığı Aladağ Köyü’nde komşuları ile eski günleri yad etti.

CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Kent Radyo’daki söyleşi ile başladığı seçim çalışmasını esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.  Akbelen Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret eden Yıldız, ardından Akbelen Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Yıldız, seçildikten sonra yine mahallelerde, köylerde olacağını belirterek, “Toroslar’ı belli bir zihniyetin yönettiği belediyecilik anlayışından, sizlerle yönettiğimiz bir anlayışa dönüştüreceğim” dedi.

KÖYLÜLERİ İFTAR YAPTI

CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Yıldız, günü kendi köyü olan Aladağ’da tamamladı. Aladağ köyünde geleneksel hale gelen iftar sofrasına oturan Yıldız, köylülerinin her yıl büyük heyecanla hazırlandığı iftar yemeğinde geçmiş günleri yad etmenin heyecanını yaşadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.