halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE VE TAKSİ ŞOFÖRLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.01.2024 - 09:57, Güncelleme: 02.01.2024 - 09:57 3835+ kez okundu.
 

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE VE TAKSİ ŞOFÖRLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerine ve Sayapark Divan Taksi Şoförlerine yönelik Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından eğitim düzenlenmiştir.

Öğrencilere Düzenlenen eğitimde; - Trafiğin Tanımı ve Unsurları  İnsan  Araç  Yol ve Çevre - Trafikte İnsanların Oynadığı Roller - Araca İnme-Binme Kuralları - Araç İçerisinde Uyulması Gereken Temel Kurallar - Emniyet Kemerinin Doğru Kullanımı - Çocuk Bağlama Sistemleri - Okul Servis Aracında Uyulması Gereken Temel Kurallar - Karayolunda Yaya Olarak Uyulması Gereken Kurallar - Karşıdan Karşıya Güvenli Geçiş Yerleri - Kaldırımda Yürüme Kuralları - Trafikte Temel Davranış Şekli - Güvenli Oyun Alanları - Güvenli Bisiklet, Kaykay ve Paten Kullanma - Trafikte Saygı Ayrıca ticari taksi şoförlerine Alkol Eğitim Gözlüğü ile araç kullanırken Alkolün Etkisi Altında Araç Kullanma konusunda uygulamalı eğitim verilmiştir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerine ve Sayapark Divan Taksi Şoförlerine yönelik Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından eğitim düzenlenmiştir.

Öğrencilere Düzenlenen eğitimde;

- Trafiğin Tanımı ve Unsurları

 İnsan  Araç  Yol ve Çevre

- Trafikte İnsanların Oynadığı Roller

- Araca İnme-Binme Kuralları

- Araç İçerisinde Uyulması Gereken Temel Kurallar

- Emniyet Kemerinin Doğru Kullanımı

- Çocuk Bağlama Sistemleri

- Okul Servis Aracında Uyulması Gereken Temel Kurallar

- Karayolunda Yaya Olarak Uyulması Gereken Kurallar

- Karşıdan Karşıya Güvenli Geçiş Yerleri

- Kaldırımda Yürüme Kuralları

- Trafikte Temel Davranış Şekli

- Güvenli Oyun Alanları

- Güvenli Bisiklet, Kaykay ve Paten Kullanma

- Trafikte Saygı

Ayrıca ticari taksi şoförlerine Alkol Eğitim Gözlüğü ile araç kullanırken Alkolün Etkisi Altında Araç Kullanma konusunda uygulamalı eğitim verilmiştir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.