halkalı escort bayanlar

BAŞKAN KARIŞ: ET, SÜT, YUMURTA LÜKS KATEGORİSİNE GİRDİ!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.05.2024 - 23:05, Güncelleme: 11.05.2024 - 23:05 1885+ kez okundu.
 

BAŞKAN KARIŞ: ET, SÜT, YUMURTA LÜKS KATEGORİSİNE GİRDİ!

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, ülke ekonomisine ilişkin değerlendirmede bulundu. Vatandaşların temel ihtiyaç olarak gördüğü et, süt ve yumurtanın lüks ihtiyaç kategorisine girdiğini belirten Başkan Karış iktidarın ivedilikle enflasyona radikal çözümler bulması gerektiğini söyledi.

Başkan Karış, Türkiye'deki enflasyonun gün geçtikçe arttığını ve vatandaşların büyük bir ekonomik krizle baş başa bırakıldığını söyledi. İktidarın geçici ekonomik politikalarla enflasyonu durdurma çabasının gülünç olduğunu belirten Başkan Karış iktidarı seslenerek şunları söyledi:" İliklerimize kadar yaşanan ekonomik zorluklar ve enflasyondaki hızlı artış, halkımızın yaşam standartlarını ciddi şekilde etkilemektedir. ENAG ve TÜİK gibi kuruluşların açıkladığı rakamlar, endişe verici bir tabloyu ortaya koymaktadır. ENAG’a göre enflasyonun %125'e kadar yükselmesi ve TÜİK tarafından %70 olarak açıklanan enflasyon oranı, ülkemizdeki ekonomik krizin boyutlarını ve iktidarın güvenilirliğini kaybetmesini gözler önüne sermiştir. Bu ekonomik kriz ortamında, halkımızın günlük yaşamında karşılaştığı zorluklar artmaktadır. Özellikle temel gıda maddelerinin fiyatlarının uçması, halkımızın temel ihtiyaçlarını karşılamasını güçleştirmektedir. Bir kilo kıyma için 520 lira, bir litre süt için 45 lira, bir kilo beyaz peynir için 250 lira gibi astronomik fiyatlar, halkımızın maddi sıkıntılarını gözler önüne sermektedir. AKP hükümeti, ülkeyi felakete sürüklemiştir. Bizlere geçici politikalar değil kalıcı ve istikrarlı politikalar lazımdır. Aksi halde Türkiye iflasını yakın bir zamanda açıklayacaktır"dedi.
Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, ülke ekonomisine ilişkin değerlendirmede bulundu. Vatandaşların temel ihtiyaç olarak gördüğü et, süt ve yumurtanın lüks ihtiyaç kategorisine girdiğini belirten Başkan Karış iktidarın ivedilikle enflasyona radikal çözümler bulması gerektiğini söyledi.

Başkan Karış, Türkiye'deki enflasyonun gün geçtikçe arttığını ve vatandaşların büyük bir ekonomik krizle baş başa bırakıldığını söyledi. İktidarın geçici ekonomik politikalarla enflasyonu durdurma çabasının gülünç olduğunu belirten Başkan Karış iktidarı seslenerek şunları söyledi:" İliklerimize kadar yaşanan ekonomik zorluklar ve enflasyondaki hızlı artış, halkımızın yaşam standartlarını ciddi şekilde etkilemektedir. ENAG ve TÜİK gibi kuruluşların açıkladığı rakamlar, endişe verici bir tabloyu ortaya koymaktadır. ENAG’a göre enflasyonun %125'e kadar yükselmesi ve TÜİK tarafından %70 olarak açıklanan enflasyon oranı, ülkemizdeki ekonomik krizin boyutlarını ve iktidarın güvenilirliğini kaybetmesini gözler önüne sermiştir.

Bu ekonomik kriz ortamında, halkımızın günlük yaşamında karşılaştığı zorluklar artmaktadır. Özellikle temel gıda maddelerinin fiyatlarının uçması, halkımızın temel ihtiyaçlarını karşılamasını güçleştirmektedir. Bir kilo kıyma için 520 lira, bir litre süt için 45 lira, bir kilo beyaz peynir için 250 lira gibi astronomik fiyatlar, halkımızın maddi sıkıntılarını gözler önüne sermektedir. AKP hükümeti, ülkeyi felakete sürüklemiştir. Bizlere geçici politikalar değil kalıcı ve istikrarlı politikalar lazımdır. Aksi halde Türkiye iflasını yakın bir zamanda açıklayacaktır"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.