halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BURHANETTİN KOCAMAZ TARSUS ZİYARETİ

Siyaset 13.05.2023 - 13:57, Güncelleme: 13.05.2023 - 13:57 2807+ kez okundu.
 

BURHANETTİN KOCAMAZ TARSUS ZİYARETİ

20 yıl belediye başkanlığı yaptığı Tarsus’ta her gittiği yerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz ve İYİ Parti heyeti, esnaf ve vatabdaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Milletvekili Adayı Kocamaz, Tarsus esnafların sorunlarını dinledi, vatandaşlarla bir araya geldi. Kocamaz  gittiği her yerde olduğu gibi, Tarsus’ta da  vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ve sevgi seli ile karşılandı. İlk olarak İYİ Parti Tarsus İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen programda,  İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı, GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ve yöneticiler ile birlikte Yarenlik Caddesinde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Yarenlik caddesindeki esnafları tek tek gezerek hayırlı işler dileyen Kocamaz ve beraberindeki heyet, esnaf ve vatandaşların bire bir sıkıntılarını dinledi. Görüştükleri esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler alan Kocamaz, gittiği her yerde 14 Mayıs seçiminin önemini anlattı. Yarenlik Caddesinin ardından 100. Yıl Atatürk Çarşısında esnafları ziyaret eden Kocamaz ve beraberindeki heyet, burada da vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Kocamaz, burada da bugünkü tek adamlık ucube sistemden kurtulmanın yolunun 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi olduğunu söyledi. Bu seçimde Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyleyen Kocamaz,  bunu Tarsus’ta, Mersin’de ve tüm Türkiye’de hep birlikte başaracaklarını ifade etti. Kemalpaşa Sanayi Sitesindeki esnafları da ziyaret eden Kocamaz ve Partililer ,Ferahim Şalvuz Mahallesindeki  kapalı pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sıkıntılarını anlatan Pazar esnafı, ülkedeki ekonomik açmazın vatandaşın alım gücünü düşürdüğünü, bu durumdan otomatik olarak kendilerinin de olumsuz etkilendiğini,  mal satamadıklarını dile getirdiler. Esnaf ziyaretinin ardından İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı, Burhanettin Kocamaz Kayserililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa Alpar ve üyeler tarafından karşılanan Kocamaz, burada gündeme ilişkin istişarede bulundu.  
20 yıl belediye başkanlığı yaptığı Tarsus’ta her gittiği yerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz ve İYİ Parti heyeti, esnaf ve vatabdaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar çerçevesinde Milletvekili Adayı Kocamaz, Tarsus esnafların sorunlarını dinledi, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kocamaz  gittiği her yerde olduğu gibi, Tarsus’ta da  vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ve sevgi seli ile karşılandı.

İlk olarak İYİ Parti Tarsus İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen programda,  İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı, GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ve yöneticiler ile birlikte Yarenlik Caddesinde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Yarenlik caddesindeki esnafları tek tek gezerek hayırlı işler dileyen Kocamaz ve beraberindeki heyet, esnaf ve vatandaşların bire bir sıkıntılarını dinledi.

Görüştükleri esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler alan Kocamaz, gittiği her yerde 14 Mayıs seçiminin önemini anlattı.

Yarenlik Caddesinin ardından 100. Yıl Atatürk Çarşısında esnafları ziyaret eden Kocamaz ve beraberindeki heyet, burada da vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Kocamaz, burada da bugünkü tek adamlık ucube sistemden kurtulmanın yolunun 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi olduğunu söyledi. Bu seçimde Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyleyen Kocamaz,  bunu Tarsus’ta, Mersin’de ve tüm Türkiye’de hep birlikte başaracaklarını ifade etti.

Kemalpaşa Sanayi Sitesindeki esnafları da ziyaret eden Kocamaz ve Partililer ,Ferahim Şalvuz Mahallesindeki  kapalı pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sıkıntılarını anlatan Pazar esnafı, ülkedeki ekonomik açmazın vatandaşın alım gücünü düşürdüğünü, bu durumdan otomatik olarak kendilerinin de olumsuz etkilendiğini,  mal satamadıklarını dile getirdiler.

Esnaf ziyaretinin ardından İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı, Burhanettin Kocamaz Kayserililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa Alpar ve üyeler tarafından karşılanan Kocamaz, burada gündeme ilişkin istişarede bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.