halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN’DE DENETİMLER KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.12.2023 - 11:17, Güncelleme: 14.12.2023 - 11:17 4101+ kez okundu.
 

MERSİN’DE DENETİMLER KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından genel asayiş ve kamu düzeninin sürekliliğinin sağlanmasına gönelik operasyon

genel güvenlik ve genel sağlık açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, suça karışmış kişilerin yakalanması, kayıt dışı ekonomi ile mücadele edilmesi kapsamında günü birlik kiralanan evler ve kiralık araç firmalarının denetlenmesi amacıyla; Mersin genelinde eş zamanlı olarak Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde; 4 merkez ilçe ve 9 dış ilçe olmak üzere toplam 13 İlçe Polis Sorumluluk Alanında 67 Ekip ve 226 personelin katılımı ile 363 adet kiralık araç firması ile 106 adet günü birlik tesis ve bu tesislere çakılı 500 adet günü birlik kiralanan evler denetlendi. Yapılan Denetimlerde mevzuata aykırılık nedeniyle: 2 adet kiralık araç firmasına 63.030 TL. 2 adet günü birlik tesise 59.704 TL olmak üzere toplamda 4 işletmeye 122.734 TL idari para cezası uygulanmıştır. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından genel asayiş ve kamu düzeninin sürekliliğinin sağlanmasına gönelik operasyon

genel güvenlik ve genel sağlık açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, suça karışmış kişilerin yakalanması, kayıt dışı ekonomi ile mücadele edilmesi kapsamında günü birlik kiralanan evler ve kiralık araç firmalarının denetlenmesi amacıyla; Mersin genelinde eş zamanlı olarak Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde; 4 merkez ilçe ve 9 dış ilçe olmak üzere toplam 13 İlçe Polis Sorumluluk Alanında 67 Ekip ve 226 personelin katılımı ile 363 adet kiralık araç firması ile 106 adet günü birlik tesis ve bu tesislere çakılı 500 adet günü birlik kiralanan evler denetlendi.

Yapılan Denetimlerde mevzuata aykırılık nedeniyle: 2 adet kiralık araç firmasına 63.030 TL. 2 adet günü birlik tesise 59.704 TL olmak üzere toplamda 4 işletmeye 122.734 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.