SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN DURMUŞ DENİZ’DEN TARIM VE HAYVANCILIK İÇİN ÖRNEK PROJE ZİYARETLERİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.02.2025 - 11:36, Güncelleme: 23.02.2025 - 11:36 1577 kez okundu.
 

BAŞKAN DURMUŞ DENİZ’DEN TARIM VE HAYVANCILIK İÇİN ÖRNEK PROJE ZİYARETLERİ

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Türkiye Belediyeler Birliği Tarım ve Gıda Güvenliği Çalışma Komisyonu Üyeleri ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediyeler tarafından vatandaşların hizmetine sunulan projeler kapsamında tarım ve hayvancılıkla ilgili hizmet veren işletmeleri ziyaret eden Başkan Deniz, inceledikleri projelerin benzerlerinin Anamur'da da hayata geçirileceğini ifade etti.  Türkiye Belediyeler Birliği Tarım ve Gıda Güvenliği Çalışma Komisyonu Üyeleri ile gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Deniz; " Türkiye Belediyeler Birliği Tarım ve Gıda Güvenliği Çalışma Komisyonu Üyeleri ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın kullanımına sunulan tarım ve hayvancılıkla ilgili işletmeleri ziyaret ederek burada gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi aldık. Benzer projeleri ilçemiz Anamur’da da uygulayacağımız için bu projeleri yerinde inceleme fırsatı bulduk.  Türkiye Belediyeler Birliği çatısı altında ilçemizde özellikle kırsal mahallelerde tarım ve hayvancılığın yeniden canlanması için önemli projeleri hayata geçireceğiz." dedi.
Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Türkiye Belediyeler Birliği Tarım ve Gıda Güvenliği Çalışma Komisyonu Üyeleri ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediyeler tarafından vatandaşların hizmetine sunulan projeler kapsamında tarım ve hayvancılıkla ilgili hizmet veren işletmeleri ziyaret eden Başkan Deniz, inceledikleri projelerin benzerlerinin Anamur'da da hayata geçirileceğini ifade etti. 

Türkiye Belediyeler Birliği Tarım ve Gıda Güvenliği Çalışma Komisyonu Üyeleri ile gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Deniz; " Türkiye Belediyeler Birliği Tarım ve Gıda Güvenliği Çalışma Komisyonu Üyeleri ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın kullanımına sunulan tarım ve hayvancılıkla ilgili işletmeleri ziyaret ederek burada gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi aldık. Benzer projeleri ilçemiz Anamur’da da uygulayacağımız için bu projeleri yerinde inceleme fırsatı bulduk. 

Türkiye Belediyeler Birliği çatısı altında ilçemizde özellikle kırsal mahallelerde tarım ve hayvancılığın yeniden canlanması için önemli projeleri hayata geçireceğiz." dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.