halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.03.2024 - 23:38, Güncelleme: 07.03.2024 - 23:38 962+ kez okundu.
 

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

MHP’Lİ UYSAL: KADIN, EMEĞİN TA KENDİSİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Uysal "Kadın, emeğin ta kendisidir. Kadınlarımızın duyarlılığı, emeği olmasaydı insanoğlu olmazdı. Hayatımızın her alanını güzelleştiren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."açıklamasında bulundu.  Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.  Uysal, şu ifadelere yer verdi; "Dünyamızı güzelleştiren, toplumumuzu geliştiren kadınlarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Kadın emeğinin olduğu yerde incelik, sorumluluk bilinci, huzur ve güven vardır. Türkiye Cumhuriyeti tarihimiz boyunca en önemli cephelerde kadınlarımız mücadele etmiş, Anadolu topraklarımızı bize vatan kılmışlardır. Tarihi böylesine destansı başarılarla dolu eli öpülesi kadınlarımızın azmi ilham kaynağımızdır. Aziz Atatürk'ün 'Kadınlarını geri bırakan toplum, geride kalmaya mahkumdur' sözünü hep hafızamızda tutuyoruz ve geleceğimizi şekillendirirken de kadınlarımızın hep ön planda olmasını istiyoruz. Siyasette de toplumun her alanında da kadın temsili sayısının artması için canla başla çalışıyoruz. Toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşı olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım."
MHP’Lİ UYSAL: KADIN, EMEĞİN TA KENDİSİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Uysal "Kadın, emeğin ta kendisidir. Kadınlarımızın duyarlılığı, emeği olmasaydı insanoğlu olmazdı. Hayatımızın her alanını güzelleştiren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."açıklamasında bulundu. 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili kutlama mesajı yayımladı. 

Uysal, şu ifadelere yer verdi;

"Dünyamızı güzelleştiren, toplumumuzu geliştiren kadınlarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Kadın emeğinin olduğu yerde incelik, sorumluluk bilinci, huzur ve güven vardır. Türkiye Cumhuriyeti tarihimiz boyunca en önemli cephelerde kadınlarımız mücadele etmiş, Anadolu topraklarımızı bize vatan kılmışlardır. Tarihi böylesine destansı başarılarla dolu eli öpülesi kadınlarımızın azmi ilham kaynağımızdır. Aziz Atatürk'ün 'Kadınlarını geri bırakan toplum, geride kalmaya mahkumdur' sözünü hep hafızamızda tutuyoruz ve geleceğimizi şekillendirirken de kadınlarımızın hep ön planda olmasını istiyoruz. Siyasette de toplumun her alanında da kadın temsili sayısının artması için canla başla çalışıyoruz. Toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşı olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.