halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN GELİŞİMİNDE DAHA ÇOK ROL ALACAK

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.08.2023 - 16:51, Güncelleme: 25.08.2023 - 16:51 1805+ kez okundu.
 

MERSİN LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN GELİŞİMİNDE DAHA ÇOK ROL ALACAK

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aktoğ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) TIR Komite Üyeliğine seçildi. MTSO’nun ilk kez görev aldığı bu komite TIR mevzuatı ile sektöre yönelik genel kararların alınmasında önemli rol oynuyor.

MTSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aktoğ TOBB TIR Komite Üyesi oldu. Seçimler sonrası kısa bir değerlendirme yapan Aktoğ şunları söyledi: “TIR Komitesi, lojistik sektöründe özellikle kara taşımacılığının mevzuat sorunlarının çözüldüğü önemli bir komite. Bilindiği üzere Mersin, ihracatının yaklaşık yüzde 30’unu kara taşımacılığıyla yapıyor. Türkiye’nin en büyük kara araç filosuna sahip kentlerinden biri. Lojistikteki gücümüz, bu komitede yer alıyor olmamızın Mersin ve ülke lojistiğindeki mevzuat sorunlarının çözümünde daha etkin rol oynayacağımızı gösteriyor. Elbette yalnızca mevzuat sorunları ya da güncel sorunlar değil. Mersin olarak AB Yeşil Mutabakat uyum süreci için gerekli şartların oluşturulması gibi sektörü geleceğe hazırlayacak konularda daha çok söz sahibi olacağız. MTSO olarak böyle bir oluşumda ilk kez yer almamızda desteği olan Oda Başkanımız Sayın Hakan Sefa Çakır’a ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum.”  
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aktoğ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) TIR Komite Üyeliğine seçildi. MTSO’nun ilk kez görev aldığı bu komite TIR mevzuatı ile sektöre yönelik genel kararların alınmasında önemli rol oynuyor.

MTSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aktoğ TOBB TIR Komite Üyesi oldu. Seçimler sonrası kısa bir değerlendirme yapan Aktoğ şunları söyledi:

“TIR Komitesi, lojistik sektöründe özellikle kara taşımacılığının mevzuat sorunlarının çözüldüğü önemli bir komite. Bilindiği üzere Mersin, ihracatının yaklaşık yüzde 30’unu kara taşımacılığıyla yapıyor. Türkiye’nin en büyük kara araç filosuna sahip kentlerinden biri. Lojistikteki gücümüz, bu komitede yer alıyor olmamızın Mersin ve ülke lojistiğindeki mevzuat sorunlarının çözümünde daha etkin rol oynayacağımızı gösteriyor. Elbette yalnızca mevzuat sorunları ya da güncel sorunlar değil. Mersin olarak AB Yeşil Mutabakat uyum süreci için gerekli şartların oluşturulması gibi sektörü geleceğe hazırlayacak konularda daha çok söz sahibi olacağız.

MTSO olarak böyle bir oluşumda ilk kez yer almamızda desteği olan Oda Başkanımız Sayın Hakan Sefa Çakır’a ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.