halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN’DE DOĞU AKDENİZ ORMANCILIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ İLE TOPLANTI YAPILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.04.2024 - 13:35, Güncelleme: 22.04.2024 - 13:35 579 kez okundu.
 

MERSİN’DE DOĞU AKDENİZ ORMANCILIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ İLE TOPLANTI YAPILDI

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ile Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü; araştırılması istenen konuların belirlenmesine yönelik toplantı yaptı.

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Enstitü Müdürü Abdulkadir Yıldızbakan, Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Enstitü Müdür Yardımcısı Mustafa Albayrak, Şube Müdürleri, Enstitü ve Bölge Müdürlüğü Başmühendisleri ve mühendislerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantı açılış konuşmaları ve tanıtım sunumu ardından 2024 yılı itibariyle devam eden ve yeni alınan araştırma projeleri hakkında bilgi verilerek, biten projelerin sonuçları, yeni alınan projeler ile araştırılması istenen yeni konular görüşüldü. Bölge Müdürü Yalçın; ‘Ormancılık çalışmalarına yönelik uygulamaların yapıldığı ana hizmet birimi olan Genel Müdürlüğümüz, zaman içerisinde ihtiyaca ya da günün şartlarına göre, Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışarak, Ormancılığımızı daha ileriye götürebilmek için bilimsel temellere dayalı çok verimli çalışmalar ortaya koymuş ve sonuçlandırmıştır. Araştırma Müdürlüğümüze her türlü desteği vereceğimizi bir kez daha dile getirerek teşekkürlerimizi iletiyorum’’ dedi. Araştırılması istenen konularla ilgili olarak uygulamacılar ve araştırmacılar arasında gözlem, inceleme ve konu ile ilgili yapılmış ve yapılacak araştırmalar kapsamında karşılıklı görüşmeler, fikir alışverişleri neticesinde araştırmaya konu edilen/edilecek talepler tutanağa bağlanarak karşılıklı iyi niyet dilekleriyle toplantıya son verildi.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ile Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü; araştırılması istenen konuların belirlenmesine yönelik toplantı yaptı.

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Enstitü Müdürü Abdulkadir Yıldızbakan, Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Enstitü Müdür Yardımcısı Mustafa Albayrak, Şube Müdürleri, Enstitü ve Bölge Müdürlüğü Başmühendisleri ve mühendislerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı açılış konuşmaları ve tanıtım sunumu ardından 2024 yılı itibariyle devam eden ve yeni alınan araştırma projeleri hakkında bilgi verilerek, biten projelerin sonuçları, yeni alınan projeler ile araştırılması istenen yeni konular görüşüldü.

Bölge Müdürü Yalçın; ‘Ormancılık çalışmalarına yönelik uygulamaların yapıldığı ana hizmet birimi olan Genel Müdürlüğümüz, zaman içerisinde ihtiyaca ya da günün şartlarına göre, Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışarak, Ormancılığımızı daha ileriye götürebilmek için bilimsel temellere dayalı çok verimli çalışmalar ortaya koymuş ve sonuçlandırmıştır. Araştırma Müdürlüğümüze her türlü desteği vereceğimizi bir kez daha dile getirerek teşekkürlerimizi iletiyorum’’ dedi.

Araştırılması istenen konularla ilgili olarak uygulamacılar ve araştırmacılar arasında gözlem, inceleme ve konu ile ilgili yapılmış ve yapılacak araştırmalar kapsamında karşılıklı görüşmeler, fikir alışverişleri neticesinde araştırmaya konu edilen/edilecek talepler tutanağa bağlanarak karşılıklı iyi niyet dilekleriyle toplantıya son verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.