halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN İTFAİYESİ TUNCELİ'DEKİ ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ

Gündem 26.04.2023 - 18:18, Güncelleme: 26.04.2023 - 19:07 1371+ kez okundu.
 

MERSİN İTFAİYESİ TUNCELİ'DEKİ ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 21 Nisan tarihinde Tunceli’de otomobilin Munzur Çayına düşmesi sonucu kaybolan 3 genç için başlatılan arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afet, Arama ve Kurtarma Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tunceli’de otomobilin Munzur Çayına düşmesi sonucu kaybolan 3 genç için başlatılan arama çalışmalarına destek olmak üzere Tunceli’ye gitti. Diyarbakır'dan gezmek için Tunceli'ye giden ve içerisinde Azat Demiral (21), Mehmet Can Demiral (22) ve Baran Aslan Taş'ın (22) bulunduğu otomobil, 4 gün önce sürücüsünün hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Munzur Çayına yuvarlandı. Kaza sonrası 3 genç için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık bin kişilik ekiple 55 kilometrelik alanda yapılan arama çalışmaları devam ederken, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afet, Arama ve Kurtarma Şube Müdürlüğü’nde görev alan Sualtı ve Su Üstü Kurtarma Amiri Kasım Yıldız, Bot Kaptanı Öztekin Solak, Dalgıç Ferdi Dogruöz ve Dalgıç Ozan Kaçar olmak üzere toplam 4 personel, kaybolan 3 genç için başlatılan arama kurtarma çalışmalarına destek olmak üzere bölgeye gitti. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda herhangi bir sonuca ulaşılamazken, Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri, çalışmalara destek vermeye devam ediyor.  
Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 21 Nisan tarihinde Tunceli’de otomobilin Munzur Çayına düşmesi sonucu kaybolan 3 genç için başlatılan arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afet, Arama ve Kurtarma Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tunceli’de otomobilin Munzur Çayına düşmesi sonucu kaybolan 3 genç için başlatılan arama çalışmalarına destek olmak üzere Tunceli’ye gitti.

Diyarbakır'dan gezmek için Tunceli'ye giden ve içerisinde Azat Demiral (21), Mehmet Can Demiral (22) ve Baran Aslan Taş'ın (22) bulunduğu otomobil, 4 gün önce sürücüsünün hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Munzur Çayına yuvarlandı. Kaza sonrası 3 genç için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Yaklaşık bin kişilik ekiple 55 kilometrelik alanda yapılan arama çalışmaları devam ederken, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afet, Arama ve Kurtarma Şube Müdürlüğü’nde görev alan Sualtı ve Su Üstü Kurtarma Amiri Kasım Yıldız, Bot Kaptanı Öztekin Solak, Dalgıç Ferdi Dogruöz ve Dalgıç Ozan Kaçar olmak üzere toplam 4 personel, kaybolan 3 genç için başlatılan arama kurtarma çalışmalarına destek olmak üzere bölgeye gitti.

Şu ana kadar yapılan çalışmalarda herhangi bir sonuca ulaşılamazken, Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri, çalışmalara destek vermeye devam ediyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.