halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AHMET SERKAN TUNCER'DEN MEZİTLİ SANAYİ SİTESİNE ZİYARET

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.02.2024 - 14:56, Güncelleme: 16.02.2024 - 14:56 1174+ kez okundu.
 

AHMET SERKAN TUNCER'DEN MEZİTLİ SANAYİ SİTESİNE ZİYARET

Adaylığı açıklandığı günden bu yana her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye özen gösteren CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer; Mezitli Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Adayı Tuncer'i Mezitli Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.    Karşılama sonrası Tuncer, Mezitli Sanayi Sitesi esnafının genel durumu hakkında bilgiler aldı ve 1 Nisan'dan sonra bambaşka bir Mezitli Sanayisi oluşturacaklarını ifade etti.   Daha sonra ziyaretlere başlayan Başkan Adayı Tuncer, esnafları tek tek gezerek halini ve hatırını sorup işlerinde kolaylıklar diledi.    Her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini ilk ağızdan dinlemeye özen gösterdiklerini belirten Tuncer;   “Bugünde Mezitlimizin ve kentimizin ekonomisine alın teriyle katkı sağlayan Mezitli Sanayi Sitesi'nin emekçi esnaflarını ziyaret ederek, yapacağımız projeler hakkında konuştuk. Bizim kendimizce oluşturduğumuz projeler olsa da, projelerimiz hangi tarafa odaklıysa o taraftan fikir almaya özen gösteriyoruz.   Esnaflarımızın bizlere ilettiği talepleri not alarak, 1 Nisan'da halkımızın takdiriyle seçildikten sonra birebir problemleri ile ilgilenmenin gayretinde olacağız. Elinin emeği, alnının teriyle, kentimizin ekonomisine önemli katkılar sunan, şahsıma adadıkları kurbanı keserek beni mutlu eden esnaf kardeşlerimize sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Adaylığı açıklandığı günden bu yana her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye özen gösteren CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer; Mezitli Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi.
Başkan Adayı Tuncer'i Mezitli Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. 
 
Karşılama sonrası Tuncer, Mezitli Sanayi Sitesi esnafının genel durumu hakkında bilgiler aldı ve 1 Nisan'dan sonra bambaşka bir Mezitli Sanayisi oluşturacaklarını ifade etti.
 
Daha sonra ziyaretlere başlayan Başkan Adayı Tuncer, esnafları tek tek gezerek halini ve hatırını sorup işlerinde kolaylıklar diledi. 
 
Her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini ilk ağızdan dinlemeye özen gösterdiklerini belirten Tuncer;
 
“Bugünde Mezitlimizin ve kentimizin ekonomisine alın teriyle katkı sağlayan Mezitli Sanayi Sitesi'nin emekçi esnaflarını ziyaret ederek, yapacağımız projeler hakkında konuştuk. Bizim kendimizce oluşturduğumuz projeler olsa da, projelerimiz hangi tarafa odaklıysa o taraftan fikir almaya özen gösteriyoruz.
 
Esnaflarımızın bizlere ilettiği talepleri not alarak, 1 Nisan'da halkımızın takdiriyle seçildikten sonra birebir problemleri ile ilgilenmenin gayretinde olacağız. Elinin emeği, alnının teriyle, kentimizin ekonomisine önemli katkılar sunan, şahsıma adadıkları kurbanı keserek beni mutlu eden esnaf kardeşlerimize sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.