halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SERDAR SOYDAN: “RAMAZAN BARIŞTIR, PAYLAŞMAKTIR, ANLAMAKTIR”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.03.2024 - 09:46, Güncelleme: 10.03.2024 - 09:46 937+ kez okundu.
 

SERDAR SOYDAN: “RAMAZAN BARIŞTIR, PAYLAŞMAKTIR, ANLAMAKTIR”

Serdar Soydan, Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayını tebrik etti.

Ramazan Ayı  ile ilgili bir mesaj yayınlayan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan,”Bin aydan daha hayırlı olan Mübarek Ramazan Ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk teravih ile birlikte ilk oruçlarda tutulacak. Tüm Mersinli hemşerilerimin Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”Dedi.  “BİZLERE DÜŞEN, BİRLİĞİN VE DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ SERGİLEMEKTİR.” Her zaman birlik ve beraberlik vurgusu yaptığını söyleyen Serdar Soydan, şunları kaydetti: “Bu mübarek ayda bizlere düşen görev, birliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemektir. Gazze’de ve dünyanın herhangi bir yerinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin acısının dinmesini, savaşların sona ermesini temenni ediyorum. Ramazan barıştır, berekettir, paylaşmaktır, anlamaktır. Sofralarınız bereketli, oruçlarınız kabul olsun.”
Serdar Soydan, Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayını tebrik etti.

Ramazan Ayı  ile ilgili bir mesaj yayınlayan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan,”Bin aydan daha hayırlı olan Mübarek Ramazan Ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk teravih ile birlikte ilk oruçlarda tutulacak. Tüm Mersinli hemşerilerimin Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”Dedi. 

BİZLERE DÜŞEN, BİRLİĞİN VE DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ SERGİLEMEKTİR.

Her zaman birlik ve beraberlik vurgusu yaptığını söyleyen Serdar Soydan, şunları kaydetti: “Bu mübarek ayda bizlere düşen görev, birliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemektir. Gazze’de ve dünyanın herhangi bir yerinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin acısının dinmesini, savaşların sona ermesini temenni ediyorum. Ramazan barıştır, berekettir, paylaşmaktır, anlamaktır. Sofralarınız bereketli, oruçlarınız kabul olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.