halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS TSO’DA ZİRAİ İLAÇ BAYİLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.02.2024 - 12:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 12:29 952+ kez okundu.
 

TARSUS TSO’DA ZİRAİ İLAÇ BAYİLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Zirai İlaç Bayileri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Tarsus TSO’da yapılan bilgilendirme toplantısına Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayri Erdoğan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, zirai ilaç bayileri ve davetliler katıldı. 90 çeşit ürün yetiştiriliyor Toplantıda Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdoğan, Tarsus’un tarım sektöründeki potansiyeline dikkat çekti. 90 çeşit ürünün yetiştirilip, ticaretinin yapıldığını belirten Erdoğan, kent ekonomisine sağladığı değeri önemli bulduklarını söyledi. Yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Erdoğan, tarım sektörünün içinde olan tüm kesimlerle istişare etmeye özen gösterdiklerini vurguladı. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da gerek iklim değişikliği gerekse ekonomik şartlardan dolayı tarım sektöründe zor günler yaşandığını, üretici ve sektöre hizmet veren tüm paydaşların bu süreçten etkilendiğini ifade ederek, ‘’Önümüzü göremediğimiz bir dönem yaşıyoruz. Hepimize bu zorlu şartlarda kolaylıklar diliyorum. Tabi ki enseyi karartmadan çalışmaya devam edeceğiz. Tarım olmadan, üretmeden olmaz.’’ diye konuştu. Başkan Koçak ayrıca kurulan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve Mersin Agropark hakkında katılımcılara bilgi verdi. Daha sonra uzmanlar eşliğinde pestisit kalıntısı, zararlı organizmalar ve arı ölümleri konulu sunum yapıldı.
Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Zirai İlaç Bayileri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Tarsus TSO’da yapılan bilgilendirme toplantısına Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayri Erdoğan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, zirai ilaç bayileri ve davetliler katıldı.

90 çeşit ürün yetiştiriliyor

Toplantıda Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdoğan, Tarsus’un tarım sektöründeki potansiyeline dikkat çekti. 90 çeşit ürünün yetiştirilip, ticaretinin yapıldığını belirten Erdoğan, kent ekonomisine sağladığı değeri önemli bulduklarını söyledi. Yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Erdoğan, tarım sektörünün içinde olan tüm kesimlerle istişare etmeye özen gösterdiklerini vurguladı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da gerek iklim değişikliği gerekse ekonomik şartlardan dolayı tarım sektöründe zor günler yaşandığını, üretici ve sektöre hizmet veren tüm paydaşların bu süreçten etkilendiğini ifade ederek, ‘’Önümüzü göremediğimiz bir dönem yaşıyoruz. Hepimize bu zorlu şartlarda kolaylıklar diliyorum. Tabi ki enseyi karartmadan çalışmaya devam edeceğiz. Tarım olmadan, üretmeden olmaz.’’ diye konuştu.

Başkan Koçak ayrıca kurulan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve Mersin Agropark hakkında katılımcılara bilgi verdi. Daha sonra uzmanlar eşliğinde pestisit kalıntısı, zararlı organizmalar ve arı ölümleri konulu sunum yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.