halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKOB – HİLTONSA PROGRAMLARI

Sanat (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.11.2023 - 11:07, Güncelleme: 29.11.2023 - 11:07 6962+ kez okundu.
 

AKOB – HİLTONSA PROGRAMLARI

AKOB – HiltonSA Programları Şan – Gitar Konseri ile Devam Ediyor!...

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB), "Cumhuriyetimizin 100.Yılı" nda farklı ve özel etkinlikleri değerli sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Mersin Üniversitesi (MEÜ) Devlet Konservatuvarı’nın seçkin eğitmenlerinden Doç. Çiğdem Sığırcı (Soprano) ve Dr. Mehmet Özkanoğlu’nun (Gitar) Şan & Gitar Konseri , AKOB-HiltonSA programları kapsamında, 06 Aralık Çarşamba günü, saat 18:30'da Mersin HiltonSA Lobi’de gerçekleşecektir. Sanatçılar, 20. Yüzyıl repertuvarı üzerinde yoğunlaştıkları konserlerinde İspanyol, İtalyan ve Brezilyalı bestecilerin eserlerinin yanı sıra Türk Halk Müziği eserlerine de yer vereceklerdir. Gerçekleştirilecek bu özel AKOB- Şan& Gitar Konseri’ne, tüm sanat dostları davetlidir. PROGRAM -Intorno all’idol mio Marc Antonio Cesti (1623-1669) Siete Canciones populares Espanolas (7 Geleneksel İspanyol Şarkıları’ndan) -El Pano Moruno -Polo -Asturiana Manuel de Falla (1876-1946) -Bachianas Brasileiras no:5: H. Villa Lobos (1887-1959) -When the morning of life had passed -Wrung with anguish Maria Castelnuovo-Tedesco (1895-1968) -Jaeneras que yo canto (Anonim Endülüs) Gitar Eşlik Düzenleme.: G. Tarrago - Yalgızam Anonim Azeri) Gitar düz.: Çağdaş Üstüntaş - Deryalar (Anonim Rumeli) Gitar düz.: Mehmet Özkanoğlu - Zülüf Dökülmüş Yüze Neşet Ertaş (1938-2012) Gitar düz.: Bekir Küçükay
AKOB – HiltonSA Programları Şan – Gitar Konseri ile Devam Ediyor!...

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB), "Cumhuriyetimizin 100.Yılı" nda farklı ve özel etkinlikleri değerli sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Devlet Konservatuvarı’nın seçkin eğitmenlerinden Doç. Çiğdem Sığırcı (Soprano) ve Dr. Mehmet Özkanoğlu’nun (Gitar) Şan & Gitar Konseri , AKOB- HiltonSA programları kapsamında, 06 Aralık Çarşamba günü, saat 18:30'da Mersin HiltonSA Lobi’de gerçekleşecektir.

Sanatçılar, 20. Yüzyıl repertuvarı üzerinde yoğunlaştıkları konserlerinde İspanyol, İtalyan ve Brezilyalı bestecilerin eserlerinin yanı sıra Türk Halk Müziği eserlerine de yer vereceklerdir.

Gerçekleştirilecek bu özel AKOB- Şan& Gitar Konseri’ne, tüm sanat dostları davetlidir.

PROGRAM

-Intorno all’idol mio Marc Antonio Cesti (1623-1669)

Siete Canciones populares Espanolas (7 Geleneksel İspanyol Şarkıları’ndan)

-El Pano Moruno

-Polo

-Asturiana Manuel de Falla (1876-1946)

-Bachianas Brasileiras no:5: H. Villa Lobos (1887-1959)

-When the morning of life had passed

-Wrung with anguish Maria Castelnuovo-Tedesco (1895-1968)

-Jaeneras que yo canto (Anonim Endülüs) Gitar Eşlik Düzenleme.: G. Tarrago

- Yalgızam Anonim Azeri) Gitar düz.: Çağdaş Üstüntaş

- Deryalar (Anonim Rumeli) Gitar düz.: Mehmet Özkanoğlu

- Zülüf Dökülmüş Yüze Neşet Ertaş (1938-2012) Gitar düz.: Bekir Küçükay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.