halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SCP GENEL BAŞKAN VEKİLİ ERSEZER MERSİN’DEYDİ

Siyaset 31.03.2023 - 18:39, Güncelleme: 31.03.2023 - 18:39 1634+ kez okundu.
 

SCP GENEL BAŞKAN VEKİLİ ERSEZER MERSİN’DEYDİ

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden SCP Genel Başkanı Mehmet Bedri Gültekin’in yerine vekil seçilen Matematik Mühendisi Yılmaz Ersezer ve SCP Genel Saymanı Av. Önder Kırmızıtaş Mersin’deydi.

Yurt çapında tüm il ve ilçe örgütlerini ziyaret eden SCP Genel Başkan vekili Yılmaz Ersezer Mersin’de de İl, ilçe yöneticileri, üyeler ve partili olmayıp kendisi ile tanışmak isteyen vatandaşlarla biraraya geldi. Önce kendini tanıtan ve siyasi geçmişi hakkında bilgi veren Ersezer daha sonra ülkenin içinde bulunduğu durumu, depremin yol açtığı problemleri, depremzedelerin yaşadığı sorunları ve çözümleri, ülkenin girdiği seçim atmosferi ile ilgili görüşlerini anlattı. SCP’nin seçimlerle ilgili tavrını ve partinin önündeki görevler hakkında bilgi verdi. Çok sayıda kişinin katıldığı toplantıda bir çok katılımcı söz alarak konu başlıklarıyla ilgili fikirlerini açıkladı ve soru sordu. Ersezer soruları cevaplandırdıktan sonra şunları belirtti “Bu toplantıdan çok mutlu oldum. Gittiğimiz hemen hemen tüm il ve ilçelerde aynı havayı soluduk. Arkadaşların moral ve heyecanı oldukça yüksek ve çok canlı bir fikir alışverişi içindeler. Bu canlı ortamı hem partimiz hem de ülkemiz için bir şans olarak görüyorum” Ersezer ve Kırmızıtaş Mersin Toplantısından sonra Silifke’ye hareket ettiler.
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden SCP Genel Başkanı Mehmet Bedri Gültekin’in yerine vekil seçilen Matematik Mühendisi Yılmaz Ersezer ve SCP Genel Saymanı Av. Önder Kırmızıtaş Mersin’deydi.

Yurt çapında tüm il ve ilçe örgütlerini ziyaret eden SCP Genel Başkan vekili Yılmaz Ersezer Mersin’de de İl, ilçe yöneticileri, üyeler ve partili olmayıp kendisi ile tanışmak isteyen vatandaşlarla biraraya geldi. Önce kendini tanıtan ve siyasi geçmişi hakkında bilgi veren Ersezer daha sonra ülkenin içinde bulunduğu durumu, depremin yol açtığı problemleri, depremzedelerin yaşadığı sorunları ve çözümleri, ülkenin girdiği seçim atmosferi ile ilgili görüşlerini anlattı. SCP’nin seçimlerle ilgili tavrını ve partinin önündeki görevler hakkında bilgi verdi.

Çok sayıda kişinin katıldığı toplantıda bir çok katılımcı söz alarak konu başlıklarıyla ilgili fikirlerini açıkladı ve soru sordu. Ersezer soruları cevaplandırdıktan sonra şunları belirtti “Bu toplantıdan çok mutlu oldum. Gittiğimiz hemen hemen tüm il ve ilçelerde aynı havayı soluduk. Arkadaşların moral ve heyecanı oldukça yüksek ve çok canlı bir fikir alışverişi içindeler. Bu canlı ortamı hem partimiz hem de ülkemiz için bir şans olarak görüyorum”

Ersezer ve Kırmızıtaş Mersin Toplantısından sonra Silifke’ye hareket ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.