halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ, VATANDAŞLARLA BAYRAM SOFRASINDA BULUŞACAK

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.04.2024 - 23:15, Güncelleme: 08.04.2024 - 23:15 1434 kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ, VATANDAŞLARLA BAYRAM SOFRASINDA BULUŞACAK

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, bayramın ikinci gününde Tarsus’ta büyük bir bayram sofrası kurarak hemşehrileriyle bir araya gelecek.

Boltaç, Tarsus halkını birlik ve beraberlik sofrasında buluşturmak amacıyla 11 Nisan 2024 Perşembe günü Kubatpaşa Medresesi önünde saat 18.00’da “Bayram Sofrası” kuracak. Kurulan bayram sofrasına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de katılacak. Başkan Boltaç, “Tüm halkımızı soframıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Halkın büyük sevgi ve desteği ile Tarsus Belediye Başkanı seçilen Ali Boltaç, bayramın ikinci gününde Tarsus halkını bir araya getirmek, sevgi, dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirmek amacıyla kuracağı Bayram Sofrası’nda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte hemşehrileri ile bir araya gelecek. BAŞKAN BOLTAÇ, “BAYRAM SOFRAMIZA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR” Başkan Boltaç, bayramın ikinci gününde düzenlenecek yemeğe tüm vatandaşları davet ederek, "Bayram soframızda kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını umuyorum. Tüm halkımızı soframıza bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, bayramın ikinci gününde Tarsus’ta büyük bir bayram sofrası kurarak hemşehrileriyle bir araya gelecek.

Boltaç, Tarsus halkını birlik ve beraberlik sofrasında buluşturmak amacıyla 11 Nisan 2024 Perşembe günü Kubatpaşa Medresesi önünde saat 18.00’da “ Bayram Sofrası” kuracak. Kurulan bayram sofrasına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de katılacak. Başkan Boltaç, “Tüm halkımızı soframıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Halkın büyük sevgi ve desteği ile Tarsus Belediye Başkanı seçilen Ali Boltaç, bayramın ikinci gününde Tarsus halkını bir araya getirmek, sevgi, dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirmek amacıyla kuracağı Bayram Sofrası’nda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte hemşehrileri ile bir araya gelecek.

BAŞKAN BOLTAÇ, “ BAYRAM SOFRAMIZA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Başkan Boltaç, bayramın ikinci gününde düzenlenecek yemeğe tüm vatandaşları davet ederek, " Bayram soframızda kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını umuyorum. Tüm halkımızı soframıza bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.