halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TUNCER, KÖYLERİMİZİN TÜM SORUNLARINA HAKİM OLMANIN VERDİĞİ GÜÇLE GELİYORUZ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.03.2024 - 17:11, Güncelleme: 01.03.2024 - 17:11 1551+ kez okundu.
 

TUNCER, KÖYLERİMİZİN TÜM SORUNLARINA HAKİM OLMANIN VERDİĞİ GÜÇLE GELİYORUZ

ÇOKÇA ÜRETEREK KALKINACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, doğduğu, büyüdüğü Mezitli’nin kültürel ve toplumsal değerlerini çok iyi bildiğini, tüm sorunlara hakim olduğunu anımsatarak, “Ekonomik krizin etkilerine karşı; iş yaratarak, çokça üreterek ve hakça bölüşerek kalkınacağız” ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Takanlı ve Pelitkoyağı mahallelerinde muhtarlarla ve köylülerle bir araya geldi. Tuncer’e ziyaretlerin; Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ve meclis üyeleri de eşlik etti. Hayatı boyunca sivil toplum örgütlerine verdiği önemle tanınan Tuncer, köylerin tüm sorunlarına hakim olmanın verdiği güç ile geldiğini vurguladı. GÜLÜMSEYEN MEZİTLİ Doğduğu, büyüdüğü Mezitli’nin kültürel ve toplumsal değerlerini çok iyi bildiğini, tüm sorunlara hakim olduğunu anlatan Tuncer, “Her zaman halkın içinde; hesap veren, şeffaf yöneten bir belediye başkanı olacağım. Katılımcı, çoğulcu, birleştirici hizmet sunacağız. Emekliyi, işçiyi, çiftçiyi, esnafı ve sanayiciyi destekleyeceğiz. Mezitli’nin her bölgesinde sosyal adaleti sağlayacağız. Bilim ve teknolojik metotlar ışığında, örnek yerel yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Kadınıyla, çocuğuyla, genciyle, emeklisiyle, köylüsüyle gülümseyen Mezitli’yi inşa edeceğiz. “AİDİYET DUYGUSU” VURGUSU Üretim ve istihdamın önemine vurgu yapan Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Tuncer, aidiyet duygusunun önemine vurgu yaparak, şunları söyledi:  “Hayatımın her bölümünde aidiyet duygusunu hisseden ve sorumluluktan kaçmayan, aksine sorumluluk üstlenen biri oldum. Önce bunu ailemde başardım, şimdi de Mezitli halkını da ailem gibi bilip başarmaya geliyorum. Cumhuriyet kenti Mezitli’mizde çağdaş, demokratik, laik anlayışı gelecek nesillere birlikte taşıyacağız. Mezitli’nin her mahallesine, her sokağına eşit hizmet getireceğiz. Ekonomik krizin etkilerine karşı; yerelde iş yaratarak, çokça üreterek ve hakça bölüşerek kalkınacağız.”            
ÇOKÇA ÜRETEREK KALKINACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, doğduğu, büyüdüğü Mezitli’nin kültürel ve toplumsal değerlerini çok iyi bildiğini, tüm sorunlara hakim olduğunu anımsatarak, “Ekonomik krizin etkilerine karşı; iş yaratarak, çokça üreterek ve hakça bölüşerek kalkınacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Takanlı ve Pelitkoyağı mahallelerinde muhtarlarla ve köylülerle bir araya geldi. Tuncer’e ziyaretlerin; Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ve meclis üyeleri de eşlik etti. Hayatı boyunca sivil toplum örgütlerine verdiği önemle tanınan Tuncer, köylerin tüm sorunlarına hakim olmanın verdiği güç ile geldiğini vurguladı.

GÜLÜMSEYEN MEZİTLİ

Doğduğu, büyüdüğü Mezitli’nin kültürel ve toplumsal değerlerini çok iyi bildiğini, tüm sorunlara hakim olduğunu anlatan Tuncer, “Her zaman halkın içinde; hesap veren, şeffaf yöneten bir belediye başkanı olacağım. Katılımcı, çoğulcu, birleştirici hizmet sunacağız. Emekliyi, işçiyi, çiftçiyi, esnafı ve sanayiciyi destekleyeceğiz. Mezitli’nin her bölgesinde sosyal adaleti sağlayacağız. Bilim ve teknolojik metotlar ışığında, örnek yerel yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Kadınıyla, çocuğuyla, genciyle, emeklisiyle, köylüsüyle gülümseyen Mezitli’yi inşa edeceğiz.

“AİDİYET DUYGUSU” VURGUSU

Üretim ve istihdamın önemine vurgu yapan Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Tuncer, aidiyet duygusunun önemine vurgu yaparak, şunları söyledi:  “Hayatımın her bölümünde aidiyet duygusunu hisseden ve sorumluluktan kaçmayan, aksine sorumluluk üstlenen biri oldum. Önce bunu ailemde başardım, şimdi de Mezitli halkını da ailem gibi bilip başarmaya geliyorum. Cumhuriyet kenti Mezitli’mizde çağdaş, demokratik, laik anlayışı gelecek nesillere birlikte taşıyacağız. Mezitli’nin her mahallesine, her sokağına eşit hizmet getireceğiz. Ekonomik krizin etkilerine karşı; yerelde iş yaratarak, çokça üreterek ve hakça bölüşerek kalkınacağız.”
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.