halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ATATÜRK MERSİN’DE ‘’HAYALİ CİHAN DEĞER’’

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.11.2023 - 21:59, Güncelleme: 11.11.2023 - 21:59 1329+ kez okundu.
 

ATATÜRK MERSİN’DE ‘’HAYALİ CİHAN DEĞER’’

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında özenle seçilmiş farklı etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Semihi Vural’ın Atatürk Mersin’de "Hayali Cihan Değer" kitap tanıtım, söyleşi ve imza günü, Uray Caddesi üzerindeki Tarihi Mersin Evleri’nden, Eski Muhakemat Binası olarak bilinen ve Akdeniz Belediyesi tarafından, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmete kazandırılmış “Akdeniz Sanat Galerisi”nde 9 Kasım günü gerçekleştirildi. AKOB’un bileşeni olduğu 100. Yıl Kutlama Meclisinin "Atatürk", "Mersin", "100. Yıl" ve "Cumhuriyet" ortak temalarının hepsini birden içeren kitap tanıtım, söyleşi ve imza gününde, moderatör Ziya Aykın’ın Semihi Vural’ı takdimi ve Vural’ın hayat hikayesini anlatmasının ardından, Semihi Vural’ın günün anlam ve önemine istinaden Atamızın Mersin izlenimleri ve seyahatlerini anlatması ve kitabın ilk baskısının yazarı Gündüz Artan’ı yad etmesi ile devam etti. İmzalanan kitapların gelirinin AKOB Burs Fonu öğrencilerine bağışlanacağı etkinlik, AKOB Başkanı Demet Şaman Tarlakazan’ın katkı ve emeklerinden dolayı AKOB Yönetimi ve AKOB Burs Komitesi adına Semihi Vural ve Ziya Aykın’a teşekkür belgesi sunması ve toplu hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu. Cumhuriyetimizin 100. Yılında geleceğimize ışık saçacak yetenekli sanatçı gençlerimize umut olacak katkıları için Semihi Vural’a teşekkür ve minnetlerimizi sunarız. İyi ki AKOB!
Akdeniz Opera ve Bale Kulübü, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında özenle seçilmiş farklı etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Semihi Vural’ın Atatürk Mersin’de "Hayali Cihan Değer" kitap tanıtım, söyleşi ve imza günü, Uray Caddesi üzerindeki Tarihi Mersin Evleri’nden, Eski Muhakemat Binası olarak bilinen ve Akdeniz Belediyesi tarafından, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmete kazandırılmış “ Akdeniz Sanat Galerisi”nde 9 Kasım günü gerçekleştirildi.

AKOB’un bileşeni olduğu 100. Yıl Kutlama Meclisinin "Atatürk", "Mersin", "100. Yıl" ve "Cumhuriyet" ortak temalarının hepsini birden içeren kitap tanıtım, söyleşi ve imza gününde, moderatör Ziya Aykın’ın Semihi Vural’ı takdimi ve Vural’ın hayat hikayesini anlatmasının ardından, Semihi Vural’ın günün anlam ve önemine istinaden Atamızın Mersin izlenimleri ve seyahatlerini anlatması ve kitabın ilk baskısının yazarı Gündüz Artan’ı yad etmesi ile devam etti.

İmzalanan kitapların gelirinin AKOB Burs Fonu öğrencilerine bağışlanacağı etkinlik, AKOB Başkanı Demet Şaman Tarlakazan’ın katkı ve emeklerinden dolayı AKOB Yönetimi ve AKOB Burs Komitesi adına Semihi Vural ve Ziya Aykın’a teşekkür belgesi sunması ve toplu hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında geleceğimize ışık saçacak yetenekli sanatçı gençlerimize umut olacak katkıları için Semihi Vural’a teşekkür ve minnetlerimizi sunarız.

İyi ki AKOB!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.