halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MUT ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KADIN MUHTAR ADAYLARININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.03.2024 - 10:51, Güncelleme: 15.03.2024 - 10:51 948+ kez okundu.
 

MUT ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KADIN MUHTAR ADAYLARININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Mut Orman İşletme Müdürlüğü Kadın Muhtar Adaylarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Mut Orman İşletme Müdürlüğü nün organize ettiği 8 mart dünya kadınlar günü fidan dikimi etkinliği düzenlendi. Etkinliğe İşletme Müdürümüz Teknik Personeller Orman Muhafaza Memurları İşletme Personelleri ve Mut kadın muhtar adaylarının katılımı ile 150 adet biberiye 500 adet lavanta fidanı toprakla buluşturulmuş ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hatıra Ormanı oluşturulmuştur.
Mut Orman İşletme Müdürlüğü Kadın Muhtar Adaylarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı
 Mut  Orman İşletme Müdürlüğü nün organize ettiği 8 mart dünya kadınlar günü fidan dikimi etkinliği düzenlendi. Etkinliğe İşletme Müdürümüz Teknik Personeller Orman Muhafaza Memurları İşletme Personelleri ve  Mut  kadın muhtar adaylarının katılımı ile  150 adet biberiye  500 adet lavanta fidanı toprakla buluşturulmuş ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hatıra Ormanı oluşturulmuştur.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.