halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

“HAMLET” MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ SAHNESİ’NDE

Sanat (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.03.2024 - 10:28, Güncelleme: 12.03.2024 - 10:28 5145+ kez okundu.
 

“HAMLET” MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ SAHNESİ’NDE

Mersin Devlet Opera ve Balesi önceki gösterimlerinde büyük ilgi gören, muhteşem kostüm, dekor, ışık efektleri ile, Mersin DOB Orkestra ve Bale sanatçılarının üstün performansı ile 14 Mart 2024 Perşembe günü saat 20:30’da yeniden “Hamlet” balesi seyirciyle buluşacak.

William Shakespeare’in ölümsüz eserlerinden “Hamlet” tragedyasının bale uyarlaması, Mersin Devlet Opera ve Balesi ile hayat buluyor. Murat Kodallı yönetimindeki Mersin DOB orkestrasının ve bale sanatçılarının üstün performansı ile muhteşem kostüm, dekor ve ışık tasarımlarının kullanılacağı “Hamlet” Balesi büyülü bir atmosferde sanatseverler ile buluşacak. Müziği besteci Revas Gabichvadze’ye, reji-koreografisi Nugzar Magalashvili ve Medei Magalashvili tarafından hazırlanan eseri Serbülent Biçer, Ender Üçdemir, Özlem Şenormanlılar sahneye koyuyor. Mersin DOB orkestrasının Dekor tasarımı Savaş Camgöz, kostüm tasarımı Sevtaç Demirer, ışık tasarımı Tarı Deniz tarafından hazırlanan “Hamlet” balesi 14 Mart 2024 Perşembe günü saat 20:30’da Opera Sahnesi’nde izleyicilerin beğenisine sunulacak. Daha önceki gösterimlerinde büyük ilgi gören bale eserinin biletleri Opera Gişesinden , https://www.biletinial.com adresinden ve Sanatcepte uygulamasından temin edilebilir.
Mersin Devlet Opera ve Balesi önceki gösterimlerinde büyük ilgi gören, muhteşem kostüm, dekor, ışık efektleri ile, Mersin DOB Orkestra ve Bale sanatçılarının üstün performansı ile 14 Mart 2024 Perşembe günü saat 20:30’da yeniden “Hamlet” balesi seyirciyle buluşacak.

William Shakespeare’in ölümsüz eserlerinden “Hamlet” tragedyasının bale uyarlaması, Mersin Devlet Opera ve Balesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Mersin Devlet Opera ve Balesi ile hayat buluyor.

Murat Kodallı yönetimindeki Mersin DOB orkestrasının ve bale sanatçılarının üstün performansı ile muhteşem kostüm, dekor ve ışık tasarımlarının kullanılacağı “Hamlet” Balesi büyülü bir atmosferde sanatseverler ile buluşacak.

Müziği besteci Revas Gabichvadze’ye, reji-koreografisi Nugzar Magalashvili ve Medei Magalashvili tarafından hazırlanan eseri Serbülent Biçer, Ender Üçdemir, Özlem Şenormanlılar sahneye koyuyor.

Mersin DOB orkestrasının Dekor tasarımı Savaş Camgöz, kostüm tasarımı Sevtaç Demirer, ışık tasarımı Tarı Deniz tarafından hazırlanan “Hamlet” balesi 14 Mart 2024 Perşembe günü saat 20:30’da Opera Sahnesi’nde izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Daha önceki gösterimlerinde büyük ilgi gören bale eserinin biletleri Opera Gişesinden , https://www.biletinial.com adresinden ve Sanatcepte uygulamasından temin edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.