halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK, YEŞİLÇİMEN MAHALLESİ GENÇLERİYLE BULUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.01.2024 - 10:33, Güncelleme: 30.01.2024 - 10:33 1009+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK, YEŞİLÇİMEN MAHALLESİ GENÇLERİYLE BULUŞTU

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, AK Parti Gençlik Kolları tarafından, “Rotamız Gençlik” sloganıyla ilçeye bağlı Yeşilçimen Mahallesi’nde organize edilen gençlik buluşmasına katıldı.

Akdeniz ve Mersin’e kazandırılan projeleri, gençler ve kadınlara yönelik yatırım ve hizmetleri anlatan Başkan Gültak, 31 Mart’tan sonra da hayatın her alanında değişim ve dönüşümün sürmesi için gençlerden destek istedi. AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can, AK Parti Mersin Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, AK Parti Akdeniz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bedi Genç, Meclis üyeleri, İl ve İlçe yöneticilerinin de katıldığı buluşma öncesi Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın etrafını saran Yeşilçimen Mahalleli çocuklar sevgi gösterisinde bulundu. İnsanlar, ‘Acaba yarın hangi sorunu yaşarım’ diye düşünüyordu Buluşmada salonu dolduran gençlere hitap eden Başkan Gültak; “Göreve geldiğimizde Akdeniz, üzerinde kara bulutların olduğu, gençlerin ve kadınların hayal kuramadığı, yarınla ilgili kaygılarının olduğu, eğitimden sağlığa, güvenlikten birçok alanda ‘Acaba yarın hangi sorunu yaşarım?’ dedikleri bir ilçeydi maalesef. Ben, birçok mahalleyi ve evi ziyaret ettim, özellikle kadınlarımız ve gençlerimizin çok ihmal edildiğini gördüm. Bu nedenle seçildikten sonra birçok projeye imza attık ama bu projelerin başında özellikle kadınlar ve gençlere yönelik hizmet ve projeler geldi” diye konuştu. “Barış, huzur, kardeşlik ortamı sürecek, hizmet devam edecek” Konuşmasını; “Peki tüm bu hizmetler neden daha önce yoktu? Neden bu belediyenin, gençleri üniversite sınavına hazırlayan bir etüt merkezi yoktu. Veya Akdeniz’de gençlerin gidebileceği alanlar niçin yoktu? Neden sınavlara hazırlanan gençler için motivasyon gezileri yapılmıyordu?” sorularıyla sürdüren Başkan Gültak; “Bütün bunların sebep ve sonuçlarını düşünmek ve değerlendirmek siz gençlerimize aittir. Yıkılmak üzere olan eski tıp fakültesi binasını tadilattan geçirip yine gençlerimiz için meslek ve beceri kazandıkları bir eğitim merkezine dönüştürdük” dedi. “Barış ve kardeşlik iklimi 31 Mart’tan sonra da devam edecek Başkan Gültak; Akdeniz’in birçok mahallesinde kültür ve sanat evleri açarak binlerce kadına meslek ve beceri kazandırdıklarını kaydederek; “Kimi kadınlar kendi işyerini açtı, kimisi de işyerini büyütüp bugün ailesinin geçimine ciddi katkı sağlıyor. Yüzlerce kadın da kurslara katılarak okuma ve yazmayı öğrenip hayata ve geleceğe daha özgüvenle bakmaya başladı. Akdenizli kadınlar, ücretsiz servislerle ülkemizin en güzel kentlerine yapılan günübirlik tarihi ve kültürel gezilere katılıyor. Gençlerimiz ise bir yandan üniversite sınavına hazırlanırken, bazı gençlerimiz ise uzmanlar gözetiminde aldıkları kurslarla iş sahibi olup mesleğe atılıyor, istihdama katılıyor. Biz göreve geldikten sonra öncelikle Akdeniz’de artık huzur, barış, kardeşlik ve güven ortamının hâkim olmasını sağladık. 31 Mart’tan sonra da barış ve huzur ikliminin süreceğine, Cumhur İttifakı adayının halkımızın büyük desteği ile yeniden göreve geleceğine gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, AK Parti Gençlik Kolları tarafından, “Rotamız Gençlik” sloganıyla ilçeye bağlı Yeşilçimen Mahallesi’nde organize edilen gençlik buluşmasına katıldı.

Akdeniz ve Mersin’e kazandırılan projeleri, gençler ve kadınlara yönelik yatırım ve hizmetleri anlatan Başkan Gültak, 31 Mart’tan sonra da hayatın her alanında değişim ve dönüşümün sürmesi için gençlerden destek istedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can, AK Parti Mersin Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, AK Parti Akdeniz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bedi Genç, Meclis üyeleri, İl ve İlçe yöneticilerinin de katıldığı buluşma öncesi Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın etrafını saran Yeşilçimen Mahalleli çocuklar sevgi gösterisinde bulundu.

İnsanlar, ‘Acaba yarın hangi sorunu yaşarım’ diye düşünüyordu

Buluşmada salonu dolduran gençlere hitap eden Başkan Gültak; “Göreve geldiğimizde Akdeniz, üzerinde kara bulutların olduğu, gençlerin ve kadınların hayal kuramadığı, yarınla ilgili kaygılarının olduğu, eğitimden sağlığa, güvenlikten birçok alanda ‘Acaba yarın hangi sorunu yaşarım?’ dedikleri bir ilçeydi maalesef. Ben, birçok mahalleyi ve evi ziyaret ettim, özellikle kadınlarımız ve gençlerimizin çok ihmal edildiğini gördüm. Bu nedenle seçildikten sonra birçok projeye imza attık ama bu projelerin başında özellikle kadınlar ve gençlere yönelik hizmet ve projeler geldi” diye konuştu.

“Barış, huzur, kardeşlik ortamı sürecek, hizmet devam edecek”

Konuşmasını; “Peki tüm bu hizmetler neden daha önce yoktu? Neden bu belediyenin, gençleri üniversite sınavına hazırlayan bir etüt merkezi yoktu. Veya Akdeniz’de gençlerin gidebileceği alanlar niçin yoktu? Neden sınavlara hazırlanan gençler için motivasyon gezileri yapılmıyordu?” sorularıyla sürdüren Başkan Gültak; “Bütün bunların sebep ve sonuçlarını düşünmek ve değerlendirmek siz gençlerimize aittir. Yıkılmak üzere olan eski tıp fakültesi binasını tadilattan geçirip yine gençlerimiz için meslek ve beceri kazandıkları bir eğitim merkezine dönüştürdük” dedi.

“Barış ve kardeşlik iklimi 31 Mart’tan sonra da devam edecek

Başkan Gültak; Akdeniz’in birçok mahallesinde kültür ve sanat evleri açarak binlerce kadına meslek ve beceri kazandırdıklarını kaydederek; “Kimi kadınlar kendi işyerini açtı, kimisi de işyerini büyütüp bugün ailesinin geçimine ciddi katkı sağlıyor. Yüzlerce kadın da kurslara katılarak okuma ve yazmayı öğrenip hayata ve geleceğe daha özgüvenle bakmaya başladı. Akdenizli kadınlar, ücretsiz servislerle ülkemizin en güzel kentlerine yapılan günübirlik tarihi ve kültürel gezilere katılıyor.

Gençlerimiz ise bir yandan üniversite sınavına hazırlanırken, bazı gençlerimiz ise uzmanlar gözetiminde aldıkları kurslarla iş sahibi olup mesleğe atılıyor, istihdama katılıyor. Biz göreve geldikten sonra öncelikle Akdeniz’de artık huzur, barış, kardeşlik ve güven ortamının hâkim olmasını sağladık. 31 Mart’tan sonra da barış ve huzur ikliminin süreceğine, Cumhur İttifakı adayının halkımızın büyük desteği ile yeniden göreve geleceğine gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.