halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOHUM OTİZM VAKFI BASIN AÇIKLAMASI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.12.2023 - 21:35, Güncelleme: 12.12.2023 - 21:35 891+ kez okundu.
 

TOHUM OTİZM VAKFI BASIN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz hafta elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden kurye Yunus Emre Göçer'in otizmli oğlu Yağız bundan sonra eğitimine Tohum Otizm Vakfı çatısı altında burslu olarak devam edecektir.

Tohum Otizm Vakfı olarak, Türkiye'de otizm spektrum bozukluğu olan çocukları erken tanı ve eğitimle topluma kazandırmak, otizmli çocuklar ve ailelerinin eğitim ve sağlık hizmetlerinden eşit şart ve fırsatlarla yararlanabilmelerini sağlamak amacı ile 20 yıldır çalışmalarımızı s ürdürüyoruz.  30 Kasım tarihinde elim bir kaza geçiren ve 6 Aralık tarihinde yaşamını yitiren kurye Yunus Emre Göçer'in iki çocuğundan biri olan 8 yaşındaki Yağız'ın otizmli olduğunu medyadan öğrendik. Aile ile iletişime geçtik ve desteğimizi kendileri ile paylaştık. Vakfımızın var oluş amacına uygun olarak Yağız'ın eğitimini burslu almasını sağlayacağımızı tüm kamuoyu ile paylaşmak isteriz.  Otizm konusunda ülkemize model ve örnek bir okul olarak kazandırdığımız Tohum Otizm Vakfı Eğitim Kurumları'nda eğitim alan çocuklarımızın topluma kazandırılması; özellikle dezavantajlı durumdaki ailelerin çocukları için elimizden geldiğince eğitim desteği sağlanması noktasında var gücümüz ile çalışıyoruz. Yağız da bundan sonra Tohum Otizm Vakfı çatısı altında alacağı eğitim ve hizmetler neticesinde bağımsız, kendine yeten ve üreten bir birey olabilmek için ilk adımı atacak, bizde bu yolda onu destekleyeceğiz.  Göçer Ailesi'nin acısını biraz olsun hafifletebildiğimizi umuyor ve kendilerine tekrar baş sağlığı ve sabır diliyoruz.  Kamuoyunun bilgisine sunarız.  Saygılarımızla, Tohum Otizm Vakfı 
Geçtiğimiz hafta elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden kurye Yunus Emre Göçer'in otizmli oğlu Yağız bundan sonra eğitimine Tohum Otizm Vakfı çatısı altında burslu olarak devam edecektir.

Tohum Otizm Vakfı olarak, Türkiye'de otizm spektrum bozukluğu olan çocukları erken tanı ve eğitimle topluma kazandırmak, otizmli çocuklar ve ailelerinin eğitim ve sağlık hizmetlerinden eşit şart ve fırsatlarla yararlanabilmelerini sağlamak amacı ile 20 yıldır çalışmalarımızı s ürdürüyoruz. 
30 Kasım tarihinde elim bir kaza geçiren ve 6 Aralık tarihinde yaşamını yitiren kurye Yunus Emre Göçer'in iki çocuğundan biri olan 8 yaşındaki Yağız'ın otizmli olduğunu medyadan öğrendik. Aile ile iletişime geçtik ve desteğimizi kendileri ile paylaştık. Vakfımızın var oluş amacına uygun olarak Yağız'ın eğitimini burslu almasını sağlayacağımızı tüm kamuoyu ile paylaşmak isteriz. 
Otizm konusunda ülkemize model ve örnek bir okul olarak kazandırdığımız Tohum Otizm Vakfı Eğitim Kurumları'nda eğitim alan çocuklarımızın topluma kazandırılması; özellikle dezavantajlı durumdaki ailelerin çocukları için elimizden geldiğince eğitim desteği sağlanması noktasında var gücümüz ile çalışıyoruz. Yağız da bundan sonra Tohum Otizm Vakfı çatısı altında alacağı eğitim ve hizmetler neticesinde bağımsız, kendine yeten ve üreten bir birey olabilmek için ilk adımı atacak, bizde bu yolda onu destekleyeceğiz. 
Göçer Ailesi'nin acısını biraz olsun hafifletebildiğimizi umuyor ve kendilerine tekrar baş sağlığı ve sabır diliyoruz. 
Kamuoyunun bilgisine sunarız. 
Saygılarımızla,
Tohum Otizm Vakfı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.