halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BÜYÜKŞEHİR’İN SANATSAL ETKİNLİKLERİ TÜM İLÇELERE RENK KATIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.02.2024 - 20:36, Güncelleme: 11.02.2024 - 20:36 1045+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’İN SANATSAL ETKİNLİKLERİ TÜM İLÇELERE RENK KATIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği “Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?” adlı oyun, Tarsuslu tiyatro severlerle buluştu. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hülya Savaş’ın yönettiği oyun büyük beğeni topladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği “Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?” adlı oyun, Tarsuslu tiyatro severlerle buluştu. Tarsus Amerikan Koleji Talas Oditoryum Salonu’nda sahnelenen oyun büyük beğeni topladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hülya Savaş’ın yönettiği oyunun sahne tasarımını Alev Tol, dramaturgluğunu Taner Çelik ve müziklerini ise Emrah Oğuz düzenledi. Yıllar önce kaybettiği eşinin yokluğunda kızından başka kimsesi kalmamış, kızının mürüvvetini görmekten başka gayesi olmayan bir kadın ve gündelik hayatın sıradanlığından kaçıp kurtulmayı başaramayan umutsuz kızının yalnızlığını ve evlilik düzleminde çatışmasını anlatan “Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?” adlı oyun, Türk Tiyatrosu’nun en sevilen örneklerinden birisi arasında yer alıyor. Mersin Şehir Tiyatrosu’nun en yoğun ilgi gören yapımlarından biri olarak öne çıkan tiyatro oyununu Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Uyan, kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar ilgi ile izledi. Uyan: “Çok güzel ve keyifli bir zaman geçirdik” Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Uyan program sonunda yaptığı konuşmada, “Çok güzel ve keyifli bir zaman geçirdik. Sanatın, sanatçının dostu; sanata ve sanatçıya her zaman değer veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e böyle güzel bir etkinlikte; bir tiyatro etkinliğinde sizlerle oyuncularımızı bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Vatandaşlar tiyatro oyununu keyifle izlediler Tarsus’a bağlı Taşkuyu Mahallesi’nden tiyatroya katılan Emine Şen, Büyükşehir’in kültürel etkinliklerinden memnun olduğunu ifade ederek, “Aktif olduğum için her etkinliğe gelmek istiyorum. Çok da güzel buluyorum” şeklinde konuştu. Toroslar’da üreticilik yapan ve Büyükşehir’in hizmetlerini beğendiğini kaydeden Bilal Gök, “Büyükşehir çok iyi çalışıyor. Köylerimize kadar gelip hizmet yapıyor” diye konuştu. Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nden tiyatro oyununu izlemeye gelen Sevgi Gündoğdu ise, “Belediyemizin sunduğu etkinliklere katılıyorum. İlkokul, ortaokul yıllarımda izlediğim tiyatroyu, bugün yine gördüm. Başkanımız Vahap Seçer’e çok teşekkür ederiz” dedi.  Oyunu izleyen vatandaşlardan Muharrem Kaya ise çok beğendiğini belirterek, “Bu tiyatro etkinliği güzel bir şey. Toplumun ihtiyaç duyduğu konulara değinmişler. Oyuncuları takdirle karşılıyorum” ifadelerini kullandı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği “Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?” adlı oyun, Tarsuslu tiyatro severlerle buluştu. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hülya Savaş’ın yönettiği oyun büyük beğeni topladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği “Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?” adlı oyun, Tarsuslu tiyatro severlerle buluştu. Tarsus Amerikan Koleji Talas Oditoryum Salonu’nda sahnelenen oyun büyük beğeni topladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hülya Savaş’ın yönettiği oyunun sahne tasarımını Alev Tol, dramaturgluğunu Taner Çelik ve müziklerini ise Emrah Oğuz düzenledi.

Yıllar önce kaybettiği eşinin yokluğunda kızından başka kimsesi kalmamış, kızının mürüvvetini görmekten başka gayesi olmayan bir kadın ve gündelik hayatın sıradanlığından kaçıp kurtulmayı başaramayan umutsuz kızının yalnızlığını ve evlilik düzleminde çatışmasını anlatan “Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?” adlı oyun, Türk Tiyatrosu’nun en sevilen örneklerinden birisi arasında yer alıyor.

Mersin Şehir Tiyatrosu’nun en yoğun ilgi gören yapımlarından biri olarak öne çıkan tiyatro oyununu Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Uyan, kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar ilgi ile izledi.

Uyan: “Çok güzel ve keyifli bir zaman geçirdik”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Uyan program sonunda yaptığı konuşmada, “Çok güzel ve keyifli bir zaman geçirdik. Sanatın, sanatçının dostu; sanata ve sanatçıya her zaman değer veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e böyle güzel bir etkinlikte; bir tiyatro etkinliğinde sizlerle oyuncularımızı bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Vatandaşlar tiyatro oyununu keyifle izlediler

Tarsus’a bağlı Taşkuyu Mahallesi’nden tiyatroya katılan Emine Şen, Büyükşehir’in kültürel etkinliklerinden memnun olduğunu ifade ederek, “Aktif olduğum için her etkinliğe gelmek istiyorum. Çok da güzel buluyorum” şeklinde konuştu.

Toroslar’da üreticilik yapan ve Büyükşehir’in hizmetlerini beğendiğini kaydeden Bilal Gök, Büyükşehir çok iyi çalışıyor. Köylerimize kadar gelip hizmet yapıyor” diye konuştu.

Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nden tiyatro oyununu izlemeye gelen Sevgi Gündoğdu ise, “Belediyemizin sunduğu etkinliklere katılıyorum. İlkokul, ortaokul yıllarımda izlediğim tiyatroyu, bugün yine gördüm. Başkanımız Vahap Seçer’e çok teşekkür ederiz” dedi. 

Oyunu izleyen vatandaşlardan Muharrem Kaya ise çok beğendiğini belirterek, “Bu tiyatro etkinliği güzel bir şey. Toplumun ihtiyaç duyduğu konulara değinmişler. Oyuncuları takdirle karşılıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.