halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BÜYÜKŞEHİR’İN ANINDA MÜDAHALESİ İLE YAĞIŞLARDA OLUMSUZLUK YAŞANMADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.11.2023 - 11:02, Güncelleme: 27.11.2023 - 11:02 896+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’İN ANINDA MÜDAHALESİ İLE YAĞIŞLARDA OLUMSUZLUK YAŞANMADI

Yurt genelinde etkili olan yoğun yağışlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Vahap Seçer önderliğinde aldığı tedbirler ve ekiplerin anında müdahaleleri sayesinde kentte herhangi bir olumsuzluğa yol açmadı.

Mersin’de 2 gündür süren şiddetli yağışlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Vahap Seçer önderliğinde aldığı tedbirler ve ekiplerin ihbarlara anında müdahale etmesi sayesinde kentte herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermedi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok başkanlığında oluşturulan kriz masasına gelen ihbarlara hızlı bir şekilde ulaşan ekipler, yerinde müdahaleler ile vatandaşların yoğun yağışları herhangi bir sorun yaşamadan atlatmasını sağladı. Çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Genel Sekreter Olcay Tok, 13 ilçede bulunan ve önceden belirlenen kritik noktalara yerleştirilen ekiplerin gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Tok, “Şiddetli yağışlar başlayınca ekiplerimiz süratle müdahale ettiğinden dolayı halkımıza bir olumsuzluk yaşatmadık. Vatandaşlarımızın beklenen fırtına nedeni ile baca gazı zehirlenmesine, çatı uçmasına ve ağaç devrilmesine karşı duyarlı olması gerekiyor” dedi. Vatandaşlardan Alo 185’e ihbarlar geldiğini ancak çok çabuk müdahale edildiği için ciddi boyutta bir su baskını ihbarı almadıklarının altını çizen Tok, “2 gün süren şiddetli yağışların Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ açısından başarı ile geçtiğini söyleyebilirim. Halkımıza bir olumsuzluk yaşatmamak bizim en büyük mutluluğumuz oldu” diye konuştu
Yurt genelinde etkili olan yoğun yağışlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Vahap Seçer önderliğinde aldığı tedbirler ve ekiplerin anında müdahaleleri sayesinde kentte herhangi bir olumsuzluğa yol açmadı.

Mersin’de 2 gündür süren şiddetli yağışlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Vahap Seçer önderliğinde aldığı tedbirler ve ekiplerin ihbarlara anında müdahale etmesi sayesinde kentte herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok başkanlığında oluşturulan kriz masasına gelen ihbarlara hızlı bir şekilde ulaşan ekipler, yerinde müdahaleler ile vatandaşların yoğun yağışları herhangi bir sorun yaşamadan atlatmasını sağladı.

Çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Genel Sekreter Olcay Tok, 13 ilçede bulunan ve önceden belirlenen kritik noktalara yerleştirilen ekiplerin gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Tok, Şiddetli yağışlar başlayınca ekiplerimiz süratle müdahale ettiğinden dolayı halkımıza bir olumsuzluk yaşatmadık. Vatandaşlarımızın beklenen fırtına nedeni ile baca gazı zehirlenmesine, çatı uçmasına ve ağaç devrilmesine karşı duyarlı olması gerekiyor” dedi.

Vatandaşlardan Alo 185’e ihbarlar geldiğini ancak çok çabuk müdahale edildiği için ciddi boyutta bir su baskını ihbarı almadıklarının altını çizen Tok, “2 gün süren şiddetli yağışların Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ açısından başarı ile geçtiğini söyleyebilirim. Halkımıza bir olumsuzluk yaşatmamak bizim en büyük mutluluğumuz oldu” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.