halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.01.2024 - 09:36, Güncelleme: 19.01.2024 - 09:36 900+ kez okundu.
 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın başkanlığında, Mut Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı gerçekleşmelerini ve 2024 yılı hedefleri değerlendirildi.

Toplantıya Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Yaşar Yaman Sağlam ve Ali Kişi, şube müdürleri, bölge müdürlüğümüz hukuk müşaviri, etüt proje başmühendisi, orman işletme müdürleri ve fidanlık müdürü katıldı. Bölge Müdürü Yalçın açılış konuşmasında “2024 yılının ilk toplantısının ülkemiz, milletimiz ve kurumumuz için hayırlara vesile olmasını dilerim. 2023 yılı içerisinde tüm ormancılık faaliyetlerimizde, programları gerçekleştirmek için yapmış olduğunuz tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. 2023 yılı zor bir yıl olarak geçti, ülke olarak büyük felaketler, büyük acılar yaşadık. 2024 yılının inşallah hepimizin daha huzurlu olacağı bir yıl olmasını temenni ediyorum. 2024 yılının ormancılık açısından baktığımızda da daha verimli bir yıl olmasını umut ederek, bu seneki yapacağımız çalışmalarda da kolaylık ve başarılar dilerim” dedi. Şube müdürlerimizin, işletme müdürlüklerinin 2023 yılı performanslarını ve 2024 yılı hedeflerini değerlendiren sunumlarının ardından toplantı sona erdi.
Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın başkanlığında, Mut Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı gerçekleşmelerini ve 2024 yılı hedefleri değerlendirildi.

Toplantıya Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Yaşar Yaman Sağlam ve Ali Kişi, şube müdürleri, bölge müdürlüğümüz hukuk müşaviri, etüt proje başmühendisi, orman işletme müdürleri ve fidanlık müdürü katıldı.

Bölge Müdürü Yalçın açılış konuşmasında “2024 yılının ilk toplantısının ülkemiz, milletimiz ve kurumumuz için hayırlara vesile olmasını dilerim. 2023 yılı içerisinde tüm ormancılık faaliyetlerimizde, programları gerçekleştirmek için yapmış olduğunuz tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. 2023 yılı zor bir yıl olarak geçti, ülke olarak büyük felaketler, büyük acılar yaşadık. 2024 yılının inşallah hepimizin daha huzurlu olacağı bir yıl olmasını temenni ediyorum. 2024 yılının ormancılık açısından baktığımızda da daha verimli bir yıl olmasını umut ederek, bu seneki yapacağımız çalışmalarda da kolaylık ve başarılar dilerim” dedi.

Şube müdürlerimizin, işletme müdürlüklerinin 2023 yılı performanslarını ve 2024 yılı hedeflerini değerlendiren sunumlarının ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.