halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN EMNİYETİ DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.02.2024 - 09:32, Güncelleme: 12.02.2024 - 09:32 7340+ kez okundu.
 

MERSİN EMNİYETİ DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Hesabındaki yüksek paradan şüphelenip Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğine ihbarda bulunan S.T isimli şahsın mağduriyeti ekiplerimiz tarafından giderildi.

S.T isimli şahsın banka kartının dolandırıcılık amaçlı kullanan Ü.S ve Ö.D isimli şahıslar ekiplerimiz tarafından kıskıvrak yakalandı. Banka kartında bulunan 500.000.00 TL değerindeki paranın ise bir başka ilde ikamet eden E.S isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Daha sonra para ve hesaba bloke konularak, 500.000,00 TL mağdur E.S hesabına iadesi sağlanarak şahsın mağduriyeti giderilmiş oldu. Olaya karıştığı belirlenen Ü.S isimli şüpheli çıkarıldığı mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Hesabındaki yüksek paradan şüphelenip Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğine ihbarda bulunan S.T isimli şahsın mağduriyeti ekiplerimiz tarafından giderildi.

S.T isimli şahsın banka kartının dolandırıcılık amaçlı kullanan Ü.S ve Ö.D isimli şahıslar ekiplerimiz tarafından kıskıvrak yakalandı.

Banka kartında bulunan 500.000.00 TL değerindeki paranın ise bir başka ilde ikamet eden E.S isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Daha sonra para ve hesaba bloke konularak, 500.000,00 TL mağdur E.S hesabına iadesi sağlanarak şahsın mağduriyeti giderilmiş oldu.

Olaya karıştığı belirlenen Ü.S isimli şüpheli çıkarıldığı mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.