halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN EMNİYETİ TORBACILARA NEFES ALDIRMIYOR

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.01.2024 - 11:14, Güncelleme: 17.01.2024 - 11:14 8923+ kez okundu.
 

MERSİN EMNİYETİ TORBACILARA NEFES ALDIRMIYOR

Mersin polisi Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Kullanmak suretiyle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi zehirlemeye çalışan ve "torbacı" olarak tabir edilen "sokak satıcıları" ile etkin mücadele.

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Kullanmak suretiyle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi zehirlemeye çalışan ve "torbacı" olarak tabir edilen "sokak satıcıları" ile etkin mücadele edilmesi amacıyla Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce planlı Operasyonu başlatılmıştır. Mersin il merkezi ve dış ilçelerde yaklaşık iki aydır süren çalışmalarda, soruşturma kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgi edinilen şüphelilerin yakalanması ve uyuşturucu veya uyarıcı madde başta olmak üzere suç unsurlarının ele geçirilebilmesi ve aranan şahıslar olmak üzere toplam 54 adreste 54 şüpheliye yönelik operasyon yapıldı. İl genelin 54 şüpheli şahsa yönelik yapılan operasyon kapsamında 110 ekip, 5 Özel Harekât unsuru olmak üzere 431 personel, 1 hava aracı ve Narkotik Dedektör Köpeklerinin katılımı ile gerçekleşti. Yapılan operasyonda : · 1.076 gram uyuşturucu madde ( Eroin, metamfetamin, esrar, bonzai), · 2 Adet Ruhsatsız tabanca ve 10 adet fişek, · 2 adet Ruhsatsız tüfek 22 adet kartuş, · 45.500 TL suçtan elde edilen para · 0-5 yıl arası aranması bulunan 9 şüpheli şahıs, · 15-20 yıl arası aranması bulunan 1 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Konu ile ilgili (21) şüpheli şahıs yakalanarak adli işlemlere başlanmış olup diğer şahıslara yönelik arama çalışmaları devam etmektedir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.
Mersin polisi Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Kullanmak suretiyle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi zehirlemeye çalışan ve "torbacı" olarak tabir edilen "sokak satıcıları" ile etkin mücadele.

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Kullanmak suretiyle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi zehirlemeye çalışan ve "torbacı" olarak tabir edilen "sokak satıcıları" ile etkin mücadele edilmesi amacıyla Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce planlı Operasyonu başlatılmıştır.

Mersin il merkezi ve dış ilçelerde yaklaşık iki aydır süren çalışmalarda, soruşturma kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgi edinilen şüphelilerin yakalanması ve uyuşturucu veya uyarıcı madde başta olmak üzere suç unsurlarının ele geçirilebilmesi ve aranan şahıslar olmak üzere toplam 54 adreste 54 şüpheliye yönelik operasyon yapıldı.

İl genelin 54 şüpheli şahsa yönelik yapılan operasyon kapsamında 110 ekip, 5 Özel Harekât unsuru olmak üzere 431 personel, 1 hava aracı ve Narkotik Dedektör Köpeklerinin katılımı ile gerçekleşti.

Yapılan operasyonda :

· 1.076 gram uyuşturucu madde ( Eroin, metamfetamin, esrar, bonzai),

· 2 Adet Ruhsatsız tabanca ve 10 adet fişek,

· 2 adet Ruhsatsız tüfek 22 adet kartuş,

· 45.500 TL suçtan elde edilen para

· 0-5 yıl arası aranması bulunan 9 şüpheli şahıs,

· 15-20 yıl arası aranması bulunan 1 şüpheli şahıs yakalanmıştır.

Konu ile ilgili (21) şüpheli şahıs yakalanarak adli işlemlere başlanmış olup diğer şahıslara yönelik arama çalışmaları devam etmektedir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.