halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ’DE HÜSEYİN KAĞIT RÜZGARI ESTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.02.2024 - 11:43, Güncelleme: 12.02.2024 - 11:43 1058+ kez okundu.
 

AKDENİZ’DE HÜSEYİN KAĞIT RÜZGARI ESTİ

Akdeniz Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Huzurkent Mahallesi’nde gerçekleştirilen Hüseyin Kağıt konseri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Akdeniz Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Huzurkent Mahallesi’nde düzenlenen konserde sevilen sanatçı Hüseyin Kağıt sahne aldı. Huzurkent Meydanı’nda gerçekleştirilen konser, her yaştan ve her kesimden vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleşti. Renkli görüntülere sahne olan konserde konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz’e huzuru, kardeşliği ve barışı getirdiklerini kaydederek, “Desteklerinizle bunların hepsinin teminatı olacağımın sözünü veriyorum” dedi. Huzurkent Mahallesi’ne birçok hizmet gerçekleştirdiklerini aktaran Gültak, “2 kültür evi yaptık, asfalt kaldırım çalışmalarının yanı sıra yeni parklar açtık. İnşallah bir işimiz kaldı o da yeni döneme, kapalı spor salonu Huzurkent’e yakışır” ifadelerini konuştu. Soydan: “5 yılda Akdeniz’de çok şey değişti” Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Adayı Serdar Soydan ise “Akdeniz’de 5 yılda çok şey değişti. Cumhur İttifakı’nın gücüyle, Mustafa başkanımın hizmetleriyle Akdeniz Belediyesi’nin imkanlarıyla bu kadar oldu. İnşallah 31 Mart’tan sonra sizlerin desteği ile biz son sonuna kadar 24 saat tüm gücümüzle, büyükşehirin yetki ve gücüyle Mustafa başkanım ile burada çok iş yapacağız. Hiç şüpheniz olmasın. Huzurkent, Mersin değer kazanacak ve daha yaşanabilir kentler sıralamasında Mersin ilk 5’e girecek” diye konuştu. Konuşmaların ardından sahne alan Hüseyin Kağıt, ‘Sevmicem, Çok Kötüymüşsün, Zaten Belliydi Ta Baştan’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser sonlarına doğru Başkan Gültak ve Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Serdar Soydan sahneye çıkarak, çiftetelli oynadı.
Akdeniz Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Huzurkent Mahallesi’nde gerçekleştirilen Hüseyin Kağıt konseri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Akdeniz Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Huzurkent Mahallesi’nde düzenlenen konserde sevilen sanatçı Hüseyin Kağıt sahne aldı. Huzurkent Meydanı’nda gerçekleştirilen konser, her yaştan ve her kesimden vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleşti. Renkli görüntülere sahne olan konserde konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz’e huzuru, kardeşliği ve barışı getirdiklerini kaydederek, “Desteklerinizle bunların hepsinin teminatı olacağımın sözünü veriyorum” dedi.

Huzurkent Mahallesi’ne birçok hizmet gerçekleştirdiklerini aktaran Gültak, “2 kültür evi yaptık, asfalt kaldırım çalışmalarının yanı sıra yeni parklar açtık. İnşallah bir işimiz kaldı o da yeni döneme, kapalı spor salonu Huzurkent’e yakışır” ifadelerini konuştu.

Soydan: “5 yılda Akdeniz’de çok şey değişti”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Adayı Serdar Soydan ise “Akdeniz’de 5 yılda çok şey değişti. Cumhur İttifakı’nın gücüyle, Mustafa başkanımın hizmetleriyle Akdeniz Belediyesi’nin imkanlarıyla bu kadar oldu. İnşallah 31 Mart’tan sonra sizlerin desteği ile biz son sonuna kadar 24 saat tüm gücümüzle, büyükşehirin yetki ve gücüyle Mustafa başkanım ile burada çok iş yapacağız. Hiç şüpheniz olmasın. Huzurkent, Mersin değer kazanacak ve daha yaşanabilir kentler sıralamasında Mersin ilk 5’e girecek” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sahne alan Hüseyin Kağıt, ‘Sevmicem, Çok Kötüymüşsün, Zaten Belliydi Ta Baştan’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser sonlarına doğru Başkan Gültak ve Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Serdar Soydan sahneye çıkarak, çiftetelli oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.