halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ’DE MAKAM SAHİBİ HALK OLACAK!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.12.2023 - 19:19, Güncelleme: 05.12.2023 - 19:19 993+ kez okundu.
 

AKDENİZ’DE MAKAM SAHİBİ HALK OLACAK!

Değerli Dostlar, Değerli Mersin Halkı; 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde; Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı olarak bugün başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Doğduğum ve büyüdüğüm yer olan Akdeniz ilçesini, hayalimdeki hak ettiği gelişmişlik düzeyine ve insanca yaşam kalitesine kavuşturmak için adayım. Geç gelen hizmet, hizmet değildir. Hukukçu olarak; Akdeniz’i adaletle büyütmek için adayım. Bunun öncelikli yolu; Akdeniz’de makam sahibi HALK olacak! Akdeniz ilçemiz, sosyal belediyecilik ve halkçı belediyecilikle yönetilmenin farkını memnuniyetle yaşayacak. Yoğun göç alan Akdeniz ilçemizdeki farklılıklarımız; fakirliğimiz değil, zenginliğimiz olacak. En kalabalık nüfusa sahip merkez ilçemiz olan Akdeniz; kentimizin kalbi, lokomotifi ve can damarıdır. Ancak Akdeniz’in akılcı değil, kaderci bir anlayışla yönetilmesi, Akdeniz’in yoksulluğunu besleyen ve büyüten bir neden olmuştur. Akdeniz ilçemize tarım, sanayi, turizm, eğitim ve sosyal alanda; aklın, hukukun ve bilimin gösterdiği yolda hizmet üretmek için adayım. ‘Üretmenden tüketim olmaz’ diyerek, tarım alanlarımızı imara değil, bereketlendirecek dev projelere açacağız. Emeğimiz, alın terimiz kıymetlenecek. İşsizlik kader değil, planlama sorunudur. Akdeniz’de gençlerimiz geleceğe daha umutla bakacak. Akdeniz’in havasını değiştireceğiz: Kirli yatırımlara geçit vermeyeceğiz. Bir başına belediyecilik anlayışıyla değil, kentin tüm kurum ve kuruluşları ile ekonomik, kültürel ve sosyal tüm aktörler ve potansiyelleriyle hizmet için adayım. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır bir şekilde, Akdeniz’in her sokağına ve her insanına eşit, çağdaş, demokrat ve yenilikçi zihniyetle hizmet etmek için adayım. Hedeflerime siz değerli halkımızın destekleriyle ulaşacağıma inancım tamdır. Değişim için geç değil ! Mücadele ve birliktelik hepimiz büyütür. Gelin Akdeniz’i birlikte büyütelim. BİLGİN YEŞİLBOĞAZ
Değerli Dostlar, Değerli Mersin Halkı; 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde; Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı olarak bugün başvurumu yapmış bulunmaktayım.
Doğduğum ve büyüdüğüm yer olan Akdeniz ilçesini, hayalimdeki hak ettiği gelişmişlik düzeyine ve insanca yaşam kalitesine kavuşturmak için adayım.
Geç gelen hizmet, hizmet değildir. Hukukçu olarak; Akdeniz’i adaletle büyütmek için adayım.
Bunun öncelikli yolu; Akdeniz’de makam sahibi HALK olacak!
Akdeniz ilçemiz, sosyal belediyecilik ve halkçı belediyecilikle yönetilmenin farkını memnuniyetle yaşayacak.
Yoğun göç alan Akdeniz ilçemizdeki farklılıklarımız; fakirliğimiz değil, zenginliğimiz olacak.
En kalabalık nüfusa sahip merkez ilçemiz olan Akdeniz; kentimizin kalbi, lokomotifi ve can damarıdır. Ancak Akdeniz’in akılcı değil, kaderci bir anlayışla yönetilmesi, Akdeniz’in yoksulluğunu besleyen ve büyüten bir neden olmuştur.
Akdeniz ilçemize tarım, sanayi, turizm, eğitim ve sosyal alanda; aklın, hukukun ve bilimin gösterdiği yolda hizmet üretmek için adayım.
‘Üretmenden tüketim olmaz’ diyerek, tarım alanlarımızı imara değil, bereketlendirecek dev projelere açacağız. Emeğimiz, alın terimiz kıymetlenecek.
İşsizlik kader değil, planlama sorunudur. Akdeniz’de gençlerimiz geleceğe daha umutla bakacak.
Akdeniz’in havasını değiştireceğiz: Kirli yatırımlara geçit vermeyeceğiz.
Bir başına belediyecilik anlayışıyla değil, kentin tüm kurum ve kuruluşları ile ekonomik, kültürel ve sosyal tüm aktörler ve potansiyelleriyle hizmet için adayım.
Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır bir şekilde, Akdeniz’in her sokağına ve her insanına eşit, çağdaş, demokrat ve yenilikçi zihniyetle hizmet etmek için adayım. Hedeflerime siz değerli halkımızın destekleriyle ulaşacağıma inancım tamdır.
Değişim için geç değil !
Mücadele ve birliktelik hepimiz büyütür. Gelin Akdeniz’i birlikte büyütelim.
BİLGİN YEŞİLBOĞAZ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.