halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YENİŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELLERİNE 14.400 TL BANKA PROMOSYONU ÖDENECEK

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.08.2023 - 12:55, Güncelleme: 03.08.2023 - 12:55 1259+ kez okundu.
 

YENİŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELLERİNE 14.400 TL BANKA PROMOSYONU ÖDENECEK

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, personellerin maaş ödemeleri için yapılan ihaleyi kazanan banka ile promosyon ihalesini imzaladı.

Başkan Özyiğit, “3 yıllık banka promosyonu için 14.400 TL ile en yüksek teklifi veren bankayla anlaşmamızı imzaladık. Tüm emekçilerimize hayırlı olsun.” dedi. Yenişehir Belediyesi bünyesinde memur, kadrolu, sözleşmeli ve Yenişehir Belediyesi Personel Limited Şirketindeki çalışanları kapsayan 3 yıllık banka promosyon ihalesi tamamlandı. En yüksek teklifi veren banka ile yapılan anlaşma gereği belediye çalışanlarına tek seferde 14. 400 TL ödenmesi için imzalar atıldı. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Güzel bir Yenişehir için özveriyle emek veren memur, kadrolu, sözleşmeli ve personel limited şirketimizdeki çalışanlarımızı kapsayan 3 yıllık banka promosyonu için 14.400 TL ile en yüksek teklifi veren bankayla anlaşmamızı imzaladık. Tüm emekçilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, personellerin maaş ödemeleri için yapılan ihaleyi kazanan banka ile promosyon ihalesini imzaladı.

Başkan Özyiğit, “3 yıllık banka promosyonu için 14.400 TL ile en yüksek teklifi veren bankayla anlaşmamızı imzaladık. Tüm emekçilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Yenişehir Belediyesi bünyesinde memur, kadrolu, sözleşmeli ve Yenişehir Belediyesi Personel Limited Şirketindeki çalışanları kapsayan 3 yıllık banka promosyon ihalesi tamamlandı. En yüksek teklifi veren banka ile yapılan anlaşma gereği belediye çalışanlarına tek seferde 14. 400 TL ödenmesi için imzalar atıldı. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Güzel bir Yenişehir için özveriyle emek veren memur, kadrolu, sözleşmeli ve personel limited şirketimizdeki çalışanlarımızı kapsayan 3 yıllık banka promosyonu için 14.400 TL ile en yüksek teklifi veren bankayla anlaşmamızı imzaladık. Tüm emekçilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.