halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ, SAHADA ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.01.2024 - 15:18, Güncelleme: 10.01.2024 - 15:18 1357+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ, SAHADA ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde saha gezisi yaparak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi, ekiplerden bilgiler aldı.

Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra merkeze uzak mahallelerde de kaldırım, kilit parke yol ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Çukurova Mahallesi’nde finişerle asfalt, Buluklu Mahallesi’nde ise kilit parke yol çalışması gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz da Çukurova Mahalle Muhtarı İlkay Küçükcan ile mahalledeki asfalt yapım çalışmalarını yakından takip etti, vatandaşlarla sohbet etti. “İLÇEMİZİN HER NOKTASI BİZİM İÇİN KIYMETLİ”  İlçenin daha güzel ve modern bir görünüme kavuşması için çalışan ekiplerine işlerinde kolaylıklar da dileyen Başkan Yılmaz; “Toroslarımız, Mersin’in en fazla göç alan ilçelerinden biri. İlçemiz, hızla gelişiyor ve büyüyor. Yeni yerleşim yerlerinin artmasına paralel olarak yol ve kaldırım ihtiyacı da artıyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar “Çevik Belediyecilik” anlayışıyla yapmış olduğumuz en önemli hizmetlerden birisi de hemşehrilerimizin taleplerinin belediyemize kolay ulaşması ve çözüme hızlıca kavuşturulmasıdır. Saha incelemelerimiz sırasında da mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit edip ona göre çalışmalar yapıyoruz. İlçe merkezinde ne varsa yüksek kesimlerdeki mahallelerimizde de aynısı olacak anlayışıyla çalışıyoruz. Yenilenen yollarımız ile ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşuyor. İlçemizin her noktası bizim için kıymetli” diye konuştu.  
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde saha gezisi yaparak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi, ekiplerden bilgiler aldı.

Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra merkeze uzak mahallelerde de kaldırım, kilit parke yol ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Çukurova Mahallesi’nde finişerle asfalt, Buluklu Mahallesi’nde ise kilit parke yol çalışması gerçekleştirdi.

Başkan Yılmaz da Çukurova Mahalle Muhtarı İlkay Küçükcan ile mahalledeki asfalt yapım çalışmalarını yakından takip etti, vatandaşlarla sohbet etti.

“İLÇEMİZİN HER NOKTASI BİZİM İÇİN KIYMETLİ” 

İlçenin daha güzel ve modern bir görünüme kavuşması için çalışan ekiplerine işlerinde kolaylıklar da dileyen Başkan Yılmaz; “Toroslarımız, Mersin’in en fazla göç alan ilçelerinden biri. İlçemiz, hızla gelişiyor ve büyüyor. Yeni yerleşim yerlerinin artmasına paralel olarak yol ve kaldırım ihtiyacı da artıyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar “Çevik Belediyecilik” anlayışıyla yapmış olduğumuz en önemli hizmetlerden birisi de hemşehrilerimizin taleplerinin belediyemize kolay ulaşması ve çözüme hızlıca kavuşturulmasıdır. Saha incelemelerimiz sırasında da mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit edip ona göre çalışmalar yapıyoruz. İlçe merkezinde ne varsa yüksek kesimlerdeki mahallelerimizde de aynısı olacak anlayışıyla çalışıyoruz. Yenilenen yollarımız ile ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşuyor. İlçemizin her noktası bizim için kıymetli” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.