halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN BOZDOĞAN TARSUS TSO’YU ZİYARET ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.12.2023 - 11:08, Güncelleme: 15.12.2023 - 11:08 835+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN TARSUS TSO’YU ZİYARET ETTİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Ziyarette Tarsus’un kalkınması ve gelişimine yönelik konular değerlendirildi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferit Çetiner, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleriyle birlikte Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı konuk etti. Ziyarette kent gündemi ve bölge ekonomisindeki gelişmeler değerlendirilerek ortak payda vurgusu yapıldı. Başkan Koçak, Tarsus’un devam eden yatırımlar, çoğalan nüfusu ve stratejik önemliliğinin artmasıyla birlikte yeniden yapılanması gerektiğini ifade ederek, ‘’Konuttan sosyal alanlara meslek elamanından konaklama ihtiyacına kadar birçok alanda kenti hazırlamamız lazım. Burada yerel yönetimin lokomotifliğinde hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. İşbirliğine her zaman açığız.’’ dedi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Bozdoğan ise ev sahipliğinden dolayı Tarsus TSO yönetimine teşekkür ederek, sosyo-kültürel ve ekonomik alanda yapılması gereken konuları istişare ederek, gündemdeki projeleri hakkında bilgi verdi.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Ziyarette Tarsus’un kalkınması ve gelişimine yönelik konular değerlendirildi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferit Çetiner, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleriyle birlikte Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı konuk etti. Ziyarette kent gündemi ve bölge ekonomisindeki gelişmeler değerlendirilerek ortak payda vurgusu yapıldı.

Başkan Koçak, Tarsus’un devam eden yatırımlar, çoğalan nüfusu ve stratejik önemliliğinin artmasıyla birlikte yeniden yapılanması gerektiğini ifade ederek, ‘’Konuttan sosyal alanlara meslek elamanından konaklama ihtiyacına kadar birçok alanda kenti hazırlamamız lazım. Burada yerel yönetimin lokomotifliğinde hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. İşbirliğine her zaman açığız.’’ dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Bozdoğan ise ev sahipliğinden dolayı Tarsus TSO yönetimine teşekkür ederek, sosyo-kültürel ve ekonomik alanda yapılması gereken konuları istişare ederek, gündemdeki projeleri hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.