halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ’DAN 6 ŞUBAT DEPREMİNİN 1. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.02.2024 - 14:59, Güncelleme: 05.02.2024 - 14:59 1150+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ’DAN 6 ŞUBAT DEPREMİNİN 1. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 6 Şubat depreminin üzerinden bir yıl geçti.

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, asrın felaketi dolayısıyla yayınladığı mesajında depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi. Depremin ilk gününden itibaren tüm Türkiye’nin büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini belirten Başkan Yılmaz; “Allah, bu millete bir daha böyle bir acı ve felaket yaşatmasın” dedi. “Tüm İmkanlarımızla Depremzede Vatandaşlarımızın Yanında Olduk” “Bizler, devlet ve millet olarak her türlü sıkıntıyı aşacak güçteyiz” diyen Başkan Yılmaz, 11 ili etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmak için depremin hemen ardından teyakkuza geçtiklerini hatırlattı. Başkan Yılmaz; “Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin üzerinden bir yıl geçti. Dünyada görülmemiş üst üste iki büyük deprem yaşadık. Bu felaket bizleri tarifsiz büyük bir acıya boğdu. Acılarımız, kayıplarımız oldu. Devlet, millet el ele hep birlikte seferberlik ilan edildi. Biz de Toroslar Belediyesi olarak hemşehrilerimiz ile birlikte dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneğini ortaya koyduk. Afet bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarının ardından enkaz kaldırmaya, yardım malzemelerinin ulaştırılmasından depremzedelerin Mersin’e getirilmesine kadar gece gündüz ekiplerimiz, iş makinelerimiz ve araçlarımızla destek verdik. Konaklama, sıcak yemek, giyim, psikolojik destek, sağlık, Çocuk Danışma Merkezi, araç koordinasyon ve özel gereksinimli birey desteği hizmetinin verildiği Acil Destek Merkezimiz ile depremzede vatandaşlarımıza yardım elimizi uzattık. Asrın felaketinde bir kez daha gördük ki dayanışma içinde milletçe üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk ve engel yok. Türk milletinin en büyük gücü birlik ve beraberliğidir. Her zorlukta büyük bir millet olduğumuzu gösterdik. Depreme ve doğal afetlere karşı her zaman hazırlıklı, duyarlı ve bilinçli olmamız gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlı ve sabırlar diliyorum” diye konuştu.
Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 6 Şubat depreminin üzerinden bir yıl geçti.

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, asrın felaketi dolayısıyla yayınladığı mesajında depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.

Depremin ilk gününden itibaren tüm Türkiye’nin büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini belirten Başkan Yılmaz; “Allah, bu millete bir daha böyle bir acı ve felaket yaşatmasın” dedi.

“Tüm İmkanlarımızla Depremzede Vatandaşlarımızın Yanında Olduk”

“Bizler, devlet ve millet olarak her türlü sıkıntıyı aşacak güçteyiz” diyen Başkan Yılmaz, 11 ili etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmak için depremin hemen ardından teyakkuza geçtiklerini hatırlattı.

Başkan Yılmaz; “Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin üzerinden bir yıl geçti. Dünyada görülmemiş üst üste iki büyük deprem yaşadık. Bu felaket bizleri tarifsiz büyük bir acıya boğdu. Acılarımız, kayıplarımız oldu. Devlet, millet el ele hep birlikte seferberlik ilan edildi. Biz de Toroslar Belediyesi olarak hemşehrilerimiz ile birlikte dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneğini ortaya koyduk. Afet bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarının ardından enkaz kaldırmaya, yardım malzemelerinin ulaştırılmasından depremzedelerin Mersin’e getirilmesine kadar gece gündüz ekiplerimiz, iş makinelerimiz ve araçlarımızla destek verdik. Konaklama, sıcak yemek, giyim, psikolojik destek, sağlık, Çocuk Danışma Merkezi, araç koordinasyon ve özel gereksinimli birey desteği hizmetinin verildiği Acil Destek Merkezimiz ile depremzede vatandaşlarımıza yardım elimizi uzattık. Asrın felaketinde bir kez daha gördük ki dayanışma içinde milletçe üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk ve engel yok. Türk milletinin en büyük gücü birlik ve beraberliğidir. Her zorlukta büyük bir millet olduğumuzu gösterdik. Depreme ve doğal afetlere karşı her zaman hazırlıklı, duyarlı ve bilinçli olmamız gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlı ve sabırlar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.