halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GİDERİK VE MEP İŞ BİRLİĞİNE İMZA ATTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.11.2023 - 09:42, Güncelleme: 27.11.2023 - 09:42 898+ kez okundu.
 

GİDERİK VE MEP İŞ BİRLİĞİNE İMZA ATTI

Kurumsal firmaların profesyonel yöneticileri tarafından kurulan ve “Kurumsallaşma, Markalaşma, İnsan Kaynakları Yönetimi” alanlarında etkili çalışmalara imza atan Girişimci İnsan Kaynakları Derneği kurumsal iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği; İş dünyasından birçok sivil toplum kuruluşunu içerleyen Mersin Ekonomi Platformu (MEP) ile iş birliği yaparak ortak etkinlik düzenledi. Üyeler arası networking (iş ağı) ve kurumsallaşma çerçevesinde eğitim programı düzenlenen etkinliğe ilgi yoğundu. Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Başkanı Serkan ÖZADA, Mersin Ekonomi Platformu Başkanı Servet ÖZKAYA, ASKON Başkanı Hasan ARSLAN, TÜİOSB Bölge Müdürü Ebru KARALAR, SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili, AKOD Başkanı Tarık CİĞER, TISİAD Başkanı Mehmet Salih ÇELİK, METÜD Başkanı Kemal DEDE, TABGİS Başkanı Mesut ÖZCÖMERT, UTK Başkanı Kemal KAÇMAZ başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu yetkilisi BN Hotel’de gerçekleşen etkinliğe katılım sağladılar. Network etkinliğinin ardından Anadolu Yönetim Danışmanları Derneği Başkanı Ferudun GÜZDÜZ ve Toros Üniversitesi akademisyeni Prof. Dr. Köksal HAZIR tarafından eğitim verildi. Cumhuriyet’in 2. Yüzyılında Yenilikçi Aile Anayasası ve Şirket Kurumsallaşması konusunda gerçekleşen eğitimde; “Aile şirketlerinin kurumsallaşmasının önündeki engeller, aile anayasası, kurumsallaşmanın sağladığı avantajlar” gibi konulara değinildi. Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan ÖZADA; Çukurova bölgesinde iş birliklerine dayalı önemli projelere imza attıklarını, yakın zamanda düzenledikleri İnsan Kaynakları Zirvesine başarısının altında da kurumlar arası iş birliğinin gücünün bulunduğunun altını çizdi. ÖZADA; Mersin Ekonomik Platformu ve Platformun bileşenleri ile iş birliği kültürünü geliştirerek Mersin’e değer katmak istediklerini söyledi. MEP iş birliği ile gerçekleşen bu networking ve eğitim programının bir başlangıç olduğunu belirten ÖZADA önümüzdeki dönemde iş birliğinin devam edeceğini vurguladı. Program üyelerin networking çalışmaları ile başarıyla sona erdi.
Kurumsal firmaların profesyonel yöneticileri tarafından kurulan ve “Kurumsallaşma, Markalaşma, İnsan Kaynakları Yönetimi” alanlarında etkili çalışmalara imza atan Girişimci İnsan Kaynakları Derneği kurumsal iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği; İş dünyasından birçok sivil toplum kuruluşunu içerleyen Mersin Ekonomi Platformu (MEP) ile iş birliği yaparak ortak etkinlik düzenledi.

Üyeler arası networking (iş ağı) ve kurumsallaşma çerçevesinde eğitim programı düzenlenen etkinliğe ilgi yoğundu.

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Başkanı Serkan ÖZADA, Mersin Ekonomi Platformu Başkanı Servet ÖZKAYA, ASKON Başkanı Hasan ARSLAN, TÜİOSB Bölge Müdürü Ebru KARALAR, SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili, AKOD Başkanı Tarık CİĞER, TISİAD Başkanı Mehmet Salih ÇELİK, METÜD Başkanı Kemal DEDE, TABGİS Başkanı Mesut ÖZCÖMERT, UTK Başkanı Kemal KAÇMAZ başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu yetkilisi BN Hotel’de gerçekleşen etkinliğe katılım sağladılar.

Network etkinliğinin ardından Anadolu Yönetim Danışmanları Derneği Başkanı Ferudun GÜZDÜZ ve Toros Üniversitesi akademisyeni Prof. Dr. Köksal HAZIR tarafından eğitim verildi. Cumhuriyet’in 2. Yüzyılında Yenilikçi Aile Anayasası ve Şirket Kurumsallaşması konusunda gerçekleşen eğitimde; “Aile şirketlerinin kurumsallaşmasının önündeki engeller, aile anayasası, kurumsallaşmanın sağladığı avantajlar” gibi konulara değinildi.

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan ÖZADA; Çukurova bölgesinde iş birliklerine dayalı önemli projelere imza attıklarını, yakın zamanda düzenledikleri İnsan Kaynakları Zirvesine başarısının altında da kurumlar arası iş birliğinin gücünün bulunduğunun altını çizdi. ÖZADA; Mersin Ekonomik Platformu ve Platformun bileşenleri ile iş birliği kültürünü geliştirerek Mersin’e değer katmak istediklerini söyledi.

MEP iş birliği ile gerçekleşen bu networking ve eğitim programının bir başlangıç olduğunu belirten ÖZADA önümüzdeki dönemde iş birliğinin devam edeceğini vurguladı.

Program üyelerin networking çalışmaları ile başarıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.