halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAKAN URALOĞLU’NDAN DEVA PARTİLİ EKMEN’E İYİ HABER

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.12.2023 - 13:58, Güncelleme: 18.12.2023 - 13:58 765+ kez okundu.
 

BAKAN URALOĞLU’NDAN DEVA PARTİLİ EKMEN’E İYİ HABER

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, 23 Kasım 2023 tarihinde Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’na Çukurova Havalimanı ile ilgili soru yöneltti

Bakan süre yetersizliğinden dolayı soruyu yazılı olarak yanıtladı ve Mehmet Emin Ekmen’e müjdeyi vermiş oldu. Ekmen, “3-10 yıldır bitirilemeyen Çukurova Havalimanı hangi tarihte bitirilecektir? Çukurova Havalimanı 13 yıldır neden açılamıyor? Çukurova Havalimanı ihalesi 2011 yılında yapıldı. Defalarca bitirme sözü verilen Çukurova Havalimanı için sunumunuzda 2024 Ocak ayında açılacağını söylediniz. Tarih kesin midir?” sorusunu sordu. Bakan Uraloğlu ise “Çukurova Havalimanının 2024 yılı Ocak ayı içerisinde hizmete verilmesi planlanmaktadır.” cevabını yazılı olarak vermiş oldu. Mehmet Emin Ekmen, Bakanlığın bu cevabı üzerine Çukurova Havalimanı için hayırlı olsun müjdesini vermiş oldu. Ekmen, açılışı defalarca kez ertelendiği halde Sayın Bakan’ın bu sözünün kıymetli olduğunu ve takipçisi olacaklarını belirtti.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, 23 Kasım 2023 tarihinde Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’na Çukurova Havalimanı ile ilgili soru yöneltti

Bakan süre yetersizliğinden dolayı soruyu yazılı olarak yanıtladı ve Mehmet Emin Ekmen’e müjdeyi vermiş oldu.

Ekmen, “3-10 yıldır bitirilemeyen Çukurova Havalimanı hangi tarihte bitirilecektir? Çukurova Havalimanı 13 yıldır neden açılamıyor? Çukurova Havalimanı ihalesi 2011 yılında yapıldı. Defalarca bitirme sözü verilen Çukurova Havalimanı için sunumunuzda 2024 Ocak ayında açılacağını söylediniz. Tarih kesin midir?” sorusunu sordu.

Bakan Uraloğlu ise “Çukurova Havalimanının 2024 yılı Ocak ayı içerisinde hizmete verilmesi planlanmaktadır.” cevabını yazılı olarak vermiş oldu.

Mehmet Emin Ekmen, Bakanlığın bu cevabı üzerine Çukurova Havalimanı için hayırlı olsun müjdesini vermiş oldu. Ekmen, açılışı defalarca kez ertelendiği halde Sayın Bakan’ın bu sözünün kıymetli olduğunu ve takipçisi olacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.