halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DİNÇER, MERSİN'DE HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.03.2024 - 16:54, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:54 965 kez okundu.
 

DİNÇER, MERSİN'DE HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, şehirdeki esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Son olarak, Çakmak Caddesi esnaf gezisi kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

AHBİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ziyareti: Deva Partisi olarak, Çakmak Caddesi esnaf gezisi sonrasında AHBİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve iş insanı Pırlanta Bakliyat sahibi Hüseyin Tekin’i ve çalışanlarını iş yerinde ziyaret eden Dinçer, iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelerek şehrin ekonomik dinamikleri üzerine görüş alışverişinde bulundu. MARİDER İftar Yemeği: Marider’in (Mardin ve İlçeleri Eğitim ve Kültür Derneği) düzenlediği iftar yemeğine katılan Dinçer, dernek üyeleriyle bir araya gelerek şehirdeki kültürel etkinlikler ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Derneğin yeni seçilen başkanı Şehmus Ceylan ve yönetim kurulunu tebrik eden Dinçer, şehrin kültürel zenginliğine katkı sağlayacak işbirlikleri ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Toroslar’ın Zirvesinde Halkla Buluşma: Toroslar’ın zirvesinde gerçekleştirdiği halk buluşmalarıyla da dikkat çeken Dinçer, Çavak, Kocahamzalı, Çukurkeşlik, İnsu, Uzunkaş, Emirli gibi bölgelerde vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Dinçer, şehrin her kesiminden insanla buluşarak desteklerini almaya devam ediyor. Latin Katolik Kilisesi Ziyareti: Latin Katolik Kilisesi’ni ziyaret eden Dinçer, değerli dostlarının "Dallar Bayramını" kutladı ve kilise yetkilileriyle bir araya gelerek şehirdeki dini ve kültürel etkinlikler hakkında bilgi aldı. DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, Mersin'deki halk desteğinin her geçen gün arttığını belirterek, şehrin geleceği için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. Dinçer, 31 Mart yerel seçimlerinde rekor bir oy alacaklarını söyledi.                  
DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, şehirdeki esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Son olarak, Çakmak Caddesi esnaf gezisi kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
AHBİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ziyareti:

Deva Partisi olarak, Çakmak Caddesi esnaf gezisi sonrasında AHBİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve iş insanı Pırlanta Bakliyat sahibi Hüseyin Tekin’i ve çalışanlarını iş yerinde ziyaret eden Dinçer, iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelerek şehrin ekonomik dinamikleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

MARİDER İftar Yemeği:

Marider’in (Mardin ve İlçeleri Eğitim ve Kültür Derneği) düzenlediği iftar yemeğine katılan Dinçer, dernek üyeleriyle bir araya gelerek şehirdeki kültürel etkinlikler ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Derneğin yeni seçilen başkanı Şehmus Ceylan ve yönetim kurulunu tebrik eden Dinçer, şehrin kültürel zenginliğine katkı sağlayacak işbirlikleri ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Toroslar’ın Zirvesinde Halkla Buluşma:

Toroslar’ın zirvesinde gerçekleştirdiği halk buluşmalarıyla da dikkat çeken Dinçer, Çavak, Kocahamzalı, Çukurkeşlik, İnsu, Uzunkaş, Emirli gibi bölgelerde vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Dinçer, şehrin her kesiminden insanla buluşarak desteklerini almaya devam ediyor.

Latin Katolik Kilisesi Ziyareti:

Latin Katolik Kilisesi’ni ziyaret eden Dinçer, değerli dostlarının "Dallar Bayramını" kutladı ve kilise yetkilileriyle bir araya gelerek şehirdeki dini ve kültürel etkinlikler hakkında bilgi aldı.

DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, Mersin'deki halk desteğinin her geçen gün arttığını belirterek, şehrin geleceği için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. Dinçer, 31 Mart yerel seçimlerinde rekor bir oy alacaklarını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.