halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI AV. OZAN VARAL’A YARENLİK ALANINDA YOĞUN İLGİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.12.2023 - 13:54, Güncelleme: 17.12.2023 - 13:54 1026+ kez okundu.
 

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI AV. OZAN VARAL’A YARENLİK ALANINDA YOĞUN İLGİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, Yarenlik Alanı’nda oldukça kalabalık seven gurubu ile birlikte esnafları selamladı.

Farklı kesimlerden katılım sağlanan ve özellikle de kadınların ağırlıklı olduğu gözlenen selamlama programında kendisine gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten CHP Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, “Meslek hayatım da olduğu gibi, birçok STK’da yönetici olarak aldığım görevlerle topluma faydalı olmaya çalıştım. Özellikle 4 yıl boyunca yoğun emek harcayarak yerine getirmeye çalıştığım Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığı görevimde, toplumun tüm kesimleriyle diyalog halinde oldum. Acılarına ortak olarak, sevinçli günlerine şahitlik ettim. Umudumuz, heyecanımız, hayallerimiz var. Bizi Birleştiren Tarsus'umuzun güzel günlere ilerleyişini bugün Yarenlik Alanı'nda esnaf ve halkımızla buluşmamızda yürekten hissettik. Yarenlik Alanı’nda gösterilen ilginin, halkçı ve adaletli belediyecilik anlayışımızla insanlarımıza dokunabildiğimizin, kapsayıcı ve çözüm odaklı olduğumuzun da göstergesi olduğuna inanıyorum. Tarsus'umuzda 180 mahallemizi sokak sokak tek tek adımlayarak halkımızla buluşmaya devam edeceğiz.” dedi. Esnafların yanı sıra vatandaşlarla da sohbetler eden Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in hizmetleriyle her yaş grubundan, ovadan kırsala, kadınların, gençlerin, çocukların, emeklilerin yani her kesiminin memnuniyetini kazandığının net bir şekilde görüldüğünü vurgulayarak, "Vahap Başkanımızın adil, akılcı, insanı önceleyen çözüm odaklı , bütünleştirici belediyecilik anlayışı pusulamız olacaktır" dedi. Ozan Varal, “İnanıyorum ki biz birlik ve beraberlik içerisinde Tarsus’tan ve Mersin’den yaktığımız meşaleyi büyüterek tüm Türkiye’yi aydınlatacağız ve pek çok noktada başarı kazanacağız. Gayemiz, bizi birleştiren Tarsus’a daha çok hizmet etmektir” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, Yarenlik Alanı’nda oldukça kalabalık seven gurubu ile birlikte esnafları selamladı.

Farklı kesimlerden katılım sağlanan ve özellikle de kadınların ağırlıklı olduğu gözlenen selamlama programında kendisine gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten CHP Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, “Meslek hayatım da olduğu gibi, birçok STK’da yönetici olarak aldığım görevlerle topluma faydalı olmaya çalıştım.

Özellikle 4 yıl boyunca yoğun emek harcayarak yerine getirmeye çalıştığım Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığı görevimde, toplumun tüm kesimleriyle diyalog halinde oldum. Acılarına ortak olarak, sevinçli günlerine şahitlik ettim.

Umudumuz, heyecanımız, hayallerimiz var. Bizi Birleştiren Tarsus'umuzun güzel günlere ilerleyişini bugün Yarenlik Alanı'nda esnaf ve halkımızla buluşmamızda yürekten hissettik.

Yarenlik Alanı’nda gösterilen ilginin,

halkçı ve adaletli belediyecilik anlayışımızla insanlarımıza dokunabildiğimizin, kapsayıcı ve çözüm odaklı olduğumuzun da göstergesi olduğuna inanıyorum.

Tarsus'umuzda 180 mahallemizi sokak sokak tek tek adımlayarak halkımızla buluşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Esnafların yanı sıra vatandaşlarla da sohbetler eden Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in hizmetleriyle her yaş grubundan, ovadan kırsala, kadınların, gençlerin, çocukların, emeklilerin yani her kesiminin memnuniyetini kazandığının net bir şekilde görüldüğünü vurgulayarak, "Vahap Başkanımızın adil, akılcı, insanı önceleyen çözüm odaklı , bütünleştirici belediyecilik anlayışı pusulamız olacaktır" dedi.

Ozan Varal, “İnanıyorum ki biz birlik ve beraberlik içerisinde Tarsus’tan ve Mersin’den yaktığımız meşaleyi büyüterek tüm Türkiye’yi aydınlatacağız ve pek çok noktada başarı kazanacağız. Gayemiz, bizi birleştiren Tarsus’a daha çok hizmet etmektir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.