halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ’DE AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

Kültür (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.09.2023 - 18:21, Güncelleme: 11.09.2023 - 18:21 15297+ kez okundu.
 

AKDENİZ’DE AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

Akdeniz Belediyesi’nin yeniden canlandırdığı ve yoğun ilgi çeken nostaljik açık hava sinema günleri başlıyor. Etkinlik sayesinde, Türk Sinemasında iz bırakmış ve her izlendiğinde ayrı bir keyif veren filmler mahallelere geliyor.

Akdeniz Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Akdeniz Belediyesi; açık hava sinema günleri ile Mersinlileri yeniden geçmişe götürecek. Nostaljik etkinlik ile vatandaşlar, Yeşilçam’ın sevilen filmlerini aileleriyle birlikte açık havada ve beyaz perdede ücretsiz izlemenin keyfini yaşayacak. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan program kapsamında, ilk olarak 12 Eylül Salı günü (yarın) saat 20:00’de; Anadolu Mahallesi Yusuf Bayık İlköğretim Okulu önünde, tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran Kemal Sunal’ın unutulmaz filmi “Çöpçüler Kralı” seyirciyle buluşacak. Açık hava nostaljik sinema günlerinin, önceki yıllarda olduğu gibi yine her yaştan vatandaşın yoğun ilgisini çekmesi bekleniyor. Gösterim programı Açık hava film gösterimleri Akdeniz’in farklı mahallelerinde gerçekleşecek. Gösterim saatlerinin her akşam 20:00 olduğu program şöyle; 13 Eylül Çarşamba: Neşeli Günler - Hebilli Muhtarlık Önü; 14 Eylül Perşembe: Tosun Paşa - Abdullah Şahutoğlu İlköğretim Okulu; 15 Eylül Cuma: Süt Kardeşler – Puğkaracadağ Kır Düğünü Salonu; 16 Eylül Cumartesi: Sultan – Iğdır Mahallesi Iğdır İlköğretim Okulu.
Akdeniz Belediyesi’nin yeniden canlandırdığı ve yoğun ilgi çeken nostaljik açık hava sinema günleri başlıyor. Etkinlik sayesinde, Türk Sinemasında iz bırakmış ve her izlendiğinde ayrı bir keyif veren filmler mahallelere geliyor.

Akdeniz Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Akdeniz Belediyesi; açık hava sinema günleri ile Mersinlileri yeniden geçmişe götürecek. Nostaljik etkinlik ile vatandaşlar, Yeşilçam’ın sevilen filmlerini aileleriyle birlikte açık havada ve beyaz perdede ücretsiz izlemenin keyfini yaşayacak.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan program kapsamında, ilk olarak 12 Eylül Salı günü (yarın) saat 20:00’de; Anadolu Mahallesi Yusuf Bayık İlköğretim Okulu önünde, tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran Kemal Sunal’ın unutulmaz filmi “Çöpçüler Kralı” seyirciyle buluşacak. Açık hava nostaljik sinema günlerinin, önceki yıllarda olduğu gibi yine her yaştan vatandaşın yoğun ilgisini çekmesi bekleniyor.

Gösterim programı

Açık hava film gösterimleri Akdeniz’in farklı mahallelerinde gerçekleşecek. Gösterim saatlerinin her akşam 20:00 olduğu program şöyle; 13 Eylül Çarşamba: Neşeli Günler - Hebilli Muhtarlık Önü; 14 Eylül Perşembe: Tosun Paşa - Abdullah Şahutoğlu İlköğretim Okulu; 15 Eylül Cuma: Süt Kardeşler – Puğkaracadağ Kır Düğünü Salonu; 16 Eylül Cumartesi: Sultan – Iğdır Mahallesi Iğdır İlköğretim Okulu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.