halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER, GÜLNAR KURS MERKEZİ İLE ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.12.2023 - 22:54, Güncelleme: 01.12.2023 - 22:54 1165+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER, GÜLNAR KURS MERKEZİ İLE ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir bünyesinde hizmet veren Gülnar Çocuk Gelişim Merkezi ile Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi'ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

50 öğrenci kapasiteli Çocuk Gelişim Merkezi için çalışan ailelere çağrıda bulunan Seçer; “Kreşimizi ziyaret edin, ortamı görün. Kayıtlarımız başladı” dedi. Okul öncesi müfredatta son derece iddialı olduklarını vurgulayan Seçer, “Biliyorsunuz Türkiye’nin, belki de dünyanın ilk hal kreşini Mersin Büyükşehir Belediyesi kurdu. Bunun da bizim çalışan kadınlara ve onların çocuklarına ne kadar değer verdiğimizin bir göstergesi olarak kabul edilmesini istiyoruz” sözlerine yer verdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Gülnar Çocuk Gelişim Merkezi ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi'ni ziyaret etti. Yakın zamanda ilk öğrencilerine eğitim verecek ve kayıt almaya başlayan Çocuk Gelişim Merkezi’ni gezen Seçer, yetkililerden merkez hakkında bilgi aldı. “Okul öncesi müfredatta son derece iddialıyız Çocuk Gelişim Merkezi hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Seçer, 50 öğrenci kapasiteli merkez için çalışan ailelere çağrıda bulundu. “Kreşimizi ziyaret edin, ortamı görün. Kayıtlarımız başladı” diyen Seçer, merkezde 36-72 ay arası çocukların sabah ve öğleden sonra eğitim alabileceğinin altını çizdi. Okul öncesi müfredatta son derece iddialı olduklarını vurgulayan Seçer, “Mersin merkez ve Tarsus’taki birçok kreşimiz ne kadar iddialı olduğumuzu gösteriyor. Biliyorsunuz Türkiye’nin, belki de dünyanın ilk hal kreşini Mersin Büyükşehir Belediyesi kurdu. Bunun da bizim çalışan kadınlara ve onların çocuklarına ne kadar değer verdiğimizin bir göstergesi olarak kabul edilmesini istiyoruz” sözlerine yer verdi. Ardından aynı binada bulunan Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi'ni gezen Seçer, burada öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Seçer, öğrencilere iyi bir eğitim öğretim dönemi geçirmeleri dileğinde bulunarak, lise ve üniversiteye geçiş sınavlarında başarılar diledi. Başkan Seçer'i karşılarında görmekten mutluluk duyan öğrenciler de kendileri için hayata geçirilen hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, taleplerini ilettiler. Ardından öğretmenlerle de bir araya gelen Seçer, öğretmenlerle sohbet etti ve ardından merkezden ayrıldı.  
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir bünyesinde hizmet veren Gülnar Çocuk Gelişim Merkezi ile Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi'ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

50 öğrenci kapasiteli Çocuk Gelişim Merkezi için çalışan ailelere çağrıda bulunan Seçer; “Kreşimizi ziyaret edin, ortamı görün. Kayıtlarımız başladı” dedi.

Okul öncesi müfredatta son derece iddialı olduklarını vurgulayan Seçer, “Biliyorsunuz Türkiye’nin, belki de dünyanın ilk hal kreşini Mersin Büyükşehir Belediyesi kurdu. Bunun da bizim çalışan kadınlara ve onların çocuklarına ne kadar değer verdiğimizin bir göstergesi olarak kabul edilmesini istiyoruz” sözlerine yer verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Gülnar Çocuk Gelişim Merkezi ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi'ni ziyaret etti.

Yakın zamanda ilk öğrencilerine eğitim verecek ve kayıt almaya başlayan Çocuk Gelişim Merkezi’ni gezen Seçer, yetkililerden merkez hakkında bilgi aldı.

“Okul öncesi müfredatta son derece iddialıyız

Çocuk Gelişim Merkezi hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Seçer, 50 öğrenci kapasiteli merkez için çalışan ailelere çağrıda bulundu. “Kreşimizi ziyaret edin, ortamı görün. Kayıtlarımız başladı” diyen Seçer, merkezde 36-72 ay arası çocukların sabah ve öğleden sonra eğitim alabileceğinin altını çizdi.

Okul öncesi müfredatta son derece iddialı olduklarını vurgulayan Seçer, Mersin merkez ve Tarsus’taki birçok kreşimiz ne kadar iddialı olduğumuzu gösteriyor. Biliyorsunuz Türkiye’nin, belki de dünyanın ilk hal kreşini Mersin Büyükşehir Belediyesi kurdu. Bunun da bizim çalışan kadınlara ve onların çocuklarına ne kadar değer verdiğimizin bir göstergesi olarak kabul edilmesini istiyoruz” sözlerine yer verdi.

Ardından aynı binada bulunan Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi'ni gezen Seçer, burada öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Seçer, öğrencilere iyi bir eğitim öğretim dönemi geçirmeleri dileğinde bulunarak, lise ve üniversiteye geçiş sınavlarında başarılar diledi. Başkan Seçer'i karşılarında görmekten mutluluk duyan öğrenciler de kendileri için hayata geçirilen hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, taleplerini ilettiler. Ardından öğretmenlerle de bir araya gelen Seçer, öğretmenlerle sohbet etti ve ardından merkezden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.