halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR BELEDİYESİNİN ZAFER KUPASINDA DOSTLUK KAZANDI

Spor (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.08.2023 - 23:58, Güncelleme: 30.08.2023 - 23:58 12584+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİNİN ZAFER KUPASINDA DOSTLUK KAZANDI

Toroslar Belediyesinin, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası’nda” dostluk kazandı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Erkekler, Kadınlar ve Mix kategorilerinde gerçekleşen, 12 yaş üstü 120 kişinin katıldığı turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini verdi.  Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın final müsabakalarını takip eden Başkan Yılmaz’a, çocuklar ve gençler de sevgi gösterilerinde bulundu. Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi’nde yapılan müsabakaların ardından turnuva ödül töreni ile son buldu. Ödül törenine, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, sporcular ve aileleri katıldı. “SPORU ÖNEMSİYOR VE DESTEKLİYORUZ”  Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımları tebrik ederek, Toroslar Belediyesi spora son derece önem verdiklerini söyledi. Toroslar’da 7’den 70’e herkesi sportif faaliyetlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Başkan Yılmaz; “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Mahalleler Arası düzenlediğimiz Voleybol Turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Toroslar Belediyesi olarak sporu son derece önemsiyoruz. Spor Kurslarımız bünyesinde, ilçemizdeki tesislerimizde 23 ayrı branşta eğitimler veriyoruz. Yaz boyunca çocuklarımız, gençlerimiz olimpik yüzme havuzumuzda yüzme kursumuza geldiler. Tenis Kursumuz da devam ediyor. Voleybol, tek başına yapılan bir spor değil. Bir takım oyunu. Turnuvamızda  değişik yaşlardan katılımcıların olması da çok güzel. Bu turnuvaya katılan herkesi tebrik ediyorum. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunmasında can veren, kan veren, ter döken tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Bugün aynı şey olsa gözümüzü kırpmadan hep beraber aynı mücadeleyi veririz. Bizim en önemli özelliğimiz, teşkilatçılığımız. Dar ve zor zamanlarda, bayrağımız, vatanımız ve milletimiz söz konusu olduğunda her şeyi bir tarafa bırakıp vatan savunması yaparız. Zafer Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu. Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından protokol üyeleri ile birlikte dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi. Mahalleler arasında birlik ve beraberliği, dayanışmayı artırmak amacıyla gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren mahalle takımları ise şöyle; Erkekler Takımı;  1.Çağdaşkent Mahallesi, 2. Toroslar Mahallesi, 3. Mithat Toroğlu Mahallesi Kadınlar Takımı; 1. Korukent Mahallesi, 2. Çağdaşkent Mahallesi, 3. Toroslar Mahallesi Mix Takımı; 1. Arpaçsakarlar Mahallesi, 2. Çağdaşkent Mahallesi, 3. Kurdali Mahallesi  
Toroslar Belediyesinin, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası’nda” dostluk kazandı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Erkekler, Kadınlar ve Mix kategorilerinde gerçekleşen, 12 yaş üstü 120 kişinin katıldığı turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini verdi. 

Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın final müsabakalarını takip eden Başkan Yılmaz’a, çocuklar ve gençler de sevgi gösterilerinde bulundu.

Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi’nde yapılan müsabakaların ardından turnuva ödül töreni ile son buldu. Ödül törenine, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, sporcular ve aileleri katıldı.

“SPORU ÖNEMSİYOR VE DESTEKLİYORUZ”

  Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımları tebrik ederek, Toroslar Belediyesi

spora son derece önem verdiklerini söyledi.

Toroslar’da 7’den 70’e herkesi sportif faaliyetlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Başkan Yılmaz; “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Mahalleler Arası düzenlediğimiz Voleybol Turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Toroslar Belediyesi olarak sporu son derece önemsiyoruz. Spor Kurslarımız bünyesinde, ilçemizdeki tesislerimizde 23 ayrı branşta eğitimler veriyoruz. Yaz boyunca çocuklarımız, gençlerimiz olimpik yüzme havuzumuzda yüzme kursumuza geldiler. Tenis Kursumuz da devam ediyor. Voleybol, tek başına yapılan bir spor değil. Bir takım oyunu. Turnuvamızda  değişik yaşlardan katılımcıların olması da çok güzel. Bu turnuvaya katılan herkesi tebrik ediyorum. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunmasında can veren, kan veren, ter döken tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Bugün aynı şey olsa gözümüzü kırpmadan hep beraber aynı mücadeleyi veririz. Bizim en önemli özelliğimiz, teşkilatçılığımız. Dar ve zor zamanlarda, bayrağımız, vatanımız ve milletimiz söz konusu olduğunda her şeyi bir tarafa bırakıp vatan savunması yaparız. Zafer Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından protokol üyeleri ile birlikte dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi.

Mahalleler arasında birlik ve beraberliği, dayanışmayı artırmak amacıyla gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren mahalle takımları ise şöyle;

Erkekler Takımı;  1.Çağdaşkent Mahallesi, 2. Toroslar Mahallesi, 3. Mithat Toroğlu Mahallesi

Kadınlar Takımı; 1. Korukent Mahallesi, 2. Çağdaşkent Mahallesi, 3. Toroslar Mahallesi

Mix Takımı; 1. Arpaçsakarlar Mahallesi, 2. Çağdaşkent Mahallesi, 3. Kurdali Mahallesi

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.