halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKOB 2024 YILI ETKİNLİKLERİNE, GENÇ DİNLETİLER PROGRAMININ 8.SİYLE DEVAM ETTİ.

Sanat (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.03.2024 - 14:31, Güncelleme: 01.03.2024 - 14:31 5707+ kez okundu.
 

AKOB 2024 YILI ETKİNLİKLERİNE, GENÇ DİNLETİLER PROGRAMININ 8.SİYLE DEVAM ETTİ.

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü, "2022 Avrupa Gençlik Yılı" kapsamında başlattığı, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleriyle devam ettirdiği Genç Dinletiler serisinin sekizincisinde, müzikseverleri yine coşku dolu bir müzik akşamıyla buluşturdu

27 Şubat 2024 Salı günü saat 18.30’da Mersin HiltonSA Lobisinde düzenlenen dinletide Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, yurtiçi ve yurtdışındaki başarılarıyla gururlandığımız genç sanatçılarımız: Doğa Ergen (piyano) ve Yeliz Böllü (piyano) , Ay Şimal Uzunay (viyolonsel), Aminat Maltsagova (viyolonsel), Özgür Deniz Akalın (piyano eşlik) müzikseverlerle buluştu. AKOB Başkanı Demet Şaman Tarlakazan’ın “AKOB dinletilerinin sadece güzel melodileri ve etkileyici performansları değil, aynı zamanda gençlerin yaratıcılıklarını, yeteneklerini, tutkularını ve umutlarını kutlamak, paylaşmak için bir fırsat yarattığını” belirttiği açılış konuşmasında, 8. Dinletinin gerçekleşmesini mümkün kılan destekleri için Sayın Nebil Berber’e kentin kültür sanat dokusuna yaptığı bu önemli katkı nedeniyle teşekkürlerini sundu. Açılış konuşması ardından başlayan dinletinin ilk bölümünde, geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirilen 6. AKOB Ulusal Oda Müziği Yarışması’nda İkincilik Ödülü kazanan Parla Duo grubu üyeleri Doğa Ergen ve Yeliz Böllü müzikseverlerle buluştu. Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalında Marina Jincharadze’nin öğrencisi olan genç yıldızlarımızın, C. Saint Saens - Danse Macabre, Op. 40, R. 171, V. Gavrilin - “Anyuta Balesi”nden Valse Tarantelle, V. Azarashvili - Dance Flor, V. KOROVITSYN - Balaganchik, V. Azarashvili - Nocturne, A. Piazzola - Libertango ve V. Azarashvili - Sentimental Tango eserlerinden oluşan dört el piyano performansları dinleyenlerin büyük beğenisini topladı. İkinci bölümde, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Viyolonsel Ana Sanat Dalı Münif Akalın’nın öğrencileri, Ay Şimal Uzunay ve Aminat Maltsagova, Özgür Deniz Akalın’ın piyano eşliğinde sahne aldılar. Aminat Maltsagova Johann Sebastian Bach 3. Suit Do Major , Ay Şimal Uzunay, J. Brahms - Mi Minör Çello Sonatı No. 1, Op. 38: II. Allegretto quasi, III. Allegro - più presto eserlerini seslendirdiler. AKOB Genç Dinletiler serisinin düzenlenmesine değerli katkılarından ötürü ev sahibi Mersin HiltonSa’ya; performanslarıyla hayran bırakan genç yıldızlarımıza; genç yıldızlarımızın müzikal yolculuklarında büyük emekleri olan ailelerine ve eğitmenlerine ve de Mersin'de sanata gönül veren tüm dostlarımıza AKOB ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. AKOB Genç Dinletiler serisi, yıl boyunca, yeni genç yıldızlar ve farklı programlarla müzikseverlerle buluşmaya devam edecek… İyi ki AKOB !
Akdeniz Opera ve Bale Kulübü, "2022 Avrupa Gençlik Yılı" kapsamında başlattığı, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleriyle devam ettirdiği Genç Dinletiler serisinin sekizincisinde, müzikseverleri yine coşku dolu bir müzik akşamıyla buluşturdu

27 Şubat 2024 Salı günü saat 18.30’da Mersin HiltonSA Lobisinde düzenlenen dinletide Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, yurtiçi ve yurtdışındaki başarılarıyla gururlandığımız genç sanatçılarımız: Doğa Ergen (piyano) ve Yeliz Böllü (piyano) , Ay Şimal Uzunay (viyolonsel), Aminat Maltsagova (viyolonsel), Özgür Deniz Akalın (piyano eşlik) müzikseverlerle buluştu.

AKOB Başkanı Demet Şaman Tarlakazan’ın “AKOB dinletilerinin sadece güzel melodileri ve etkileyici performansları değil, aynı zamanda gençlerin yaratıcılıklarını, yeteneklerini, tutkularını ve umutlarını kutlamak, paylaşmak için bir fırsat yarattığını” belirttiği açılış konuşmasında, 8. Dinletinin gerçekleşmesini mümkün kılan destekleri için Sayın Nebil Berber’e kentin kültür sanat dokusuna yaptığı bu önemli katkı nedeniyle teşekkürlerini sundu.

Açılış konuşması ardından başlayan dinletinin ilk bölümünde, geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirilen 6. AKOB Ulusal Oda Müziği Yarışması’nda İkincilik Ödülü kazanan Parla Duo grubu üyeleri Doğa Ergen ve Yeliz Böllü müzikseverlerle buluştu. Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalında Marina Jincharadze’nin öğrencisi olan genç yıldızlarımızın, C. Saint Saens - Danse Macabre, Op. 40, R. 171, V. Gavrilin - “Anyuta Balesi”nden Valse Tarantelle, V. Azarashvili - Dance Flor, V. KOROVITSYN - Balaganchik, V. Azarashvili - Nocturne, A. Piazzola - Libertango ve V. Azarashvili - Sentimental Tango eserlerinden oluşan dört el piyano performansları dinleyenlerin büyük beğenisini topladı.

İkinci bölümde, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Viyolonsel Ana Sanat Dalı Münif Akalın’nın öğrencileri, Ay Şimal Uzunay ve Aminat Maltsagova, Özgür Deniz Akalın’ın piyano eşliğinde sahne aldılar.

Aminat Maltsagova Johann Sebastian Bach 3. Suit Do Major , Ay Şimal Uzunay, J. Brahms - Mi Minör Çello Sonatı No. 1, Op. 38: II. Allegretto quasi, III. Allegro - più presto eserlerini seslendirdiler.

AKOB Genç Dinletiler serisinin düzenlenmesine değerli katkılarından ötürü ev sahibi Mersin HiltonSa’ya; performanslarıyla hayran bırakan genç yıldızlarımıza; genç yıldızlarımızın müzikal yolculuklarında büyük emekleri olan ailelerine ve eğitmenlerine ve de Mersin'de sanata gönül veren tüm dostlarımıza AKOB ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

AKOB Genç Dinletiler serisi, yıl boyunca, yeni genç yıldızlar ve farklı programlarla müzikseverlerle buluşmaya devam edecek…

İyi ki AKOB !

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.