halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER, ANAMUR HALKIYLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 04.04.2024 - 13:25, Güncelleme: 04.04.2024 - 13:25 858 kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER, ANAMUR HALKIYLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Anamur’da düzenlenen iftar yemeğinde Anamurlu yurttaşlarla bir araya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Anamur’da düzenlenen iftar yemeğinde Anamurlu yurttaşlarla bir araya geldi. İftar programına Başkan Seçer’in yanı sıra; Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve Anamur halkı yer aldı. Okunan ezanın ardından yurttaşların yoğun ilgisiyle birlikte iftar yapan Seçer, “Bizi duygulandırıyorsunuz gururlandırıyorsunuz. Tüm Anamur burada, hep böyle olalım, hep iç içe olalım, huzur içinde birlik içerisinde birbirimizi daha çok sevelim, birbirimizi daha iyi anlayalım” sözlerine yer verdi. Anamur’a kültür merkezi müjdesi Azmin ve çalışmanın elinden hiçbir zorluğun kurtulamayacağını belirten Seçer, “Anamur’umuzun daha güzel hizmetlere ihtiyacı var. Biz özü sözü bir insanlarız. İkinci dönemimizde çok güzel işler yapacağız. Mersin Büyükşehir Belediyesi güçlü belediyedir, size Otluca suyunu getireceğiz, sözümüzdür. Çok yakın tarihte çok güzel bir kültür merkezi yapacağız. Anamur eğitimli insanların yeridir. Kültür Merkezi’niz yok ama Vahap Başkanınız bunları hep düşündü. Birkaç ay içerisinde buraya yine geleceğim. Sizi oraya davet edeceğim ve hep beraber temelini atacağız” diye konuştu. “Demokrasimize yaraşır bir seçim oldu” Büyükşehir Belediyesi olarak, gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Seçer, Mersinlilerin yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini söyledi. Seçer, “Güzel bir mücadele oldu, kimsenin burnu kanamadı. Demokrasimize, yaraşan budur. Biz Mustafa Kemal'in cumhuriyetinin çocuklarıyız. İşimize bakacağız, hizmetler eksik olmayacak. Hiç merak etmeyin biz varız, biz sizin için varız, daha fazla çalışacağız, daha fazla size hizmet edeceğiz. Çocukları, gençleri, kadınları daha mutlu yapacağız. Hiç merak etmeyin biz buradayız. Çok teşekkür ediyorum iftara katıldığınız için” diyerek konuşmasına son verdi. Deniz: “Anamur’u çok güzel hizmetlerle buluşturacağız” Büyükşehir’in hizmetlerini yurttaşlara anlattığını kaydeden Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, “Güzel hizmetlere ve bizlere olan güveniniz üzerine hem Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde hem de Anamur Belediyesi’nde bizlere rekor bir oyla güven verdiniz, görev verdiniz. Sizleri mahçup etmeyeceğiz. Sizler gönüllerde oluşan Anamur ittifakıyla bizlere bu görevi verdiniz. Bizler bu kazandığımız yüksek oranın nasıl oluştuğunun bilinci ile çalışacağız. Hep birlikte marka kent Anamur’umuzu inşa edeceğiz. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle önümüzdeki dönemde sizleri büyük ve güzel hizmetlerle buluşturacağız” ifadelerini kullandı. İftar programı okunan duaların ardından sona erdi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Anamur’da düzenlenen iftar yemeğinde Anamurlu yurttaşlarla bir araya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Anamur’da düzenlenen iftar yemeğinde Anamurlu yurttaşlarla bir araya geldi.

İftar programına Başkan Seçer’in yanı sıra; Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve Anamur halkı yer aldı.

Okunan ezanın ardından yurttaşların yoğun ilgisiyle birlikte iftar yapan Seçer, “Bizi duygulandırıyorsunuz gururlandırıyorsunuz. Tüm Anamur burada, hep böyle olalım, hep iç içe olalım, huzur içinde birlik içerisinde birbirimizi daha çok sevelim, birbirimizi daha iyi anlayalım” sözlerine yer verdi.

Anamur’a kültür merkezi müjdesi

Azmin ve çalışmanın elinden hiçbir zorluğun kurtulamayacağını belirten Seçer, “Anamur’umuzun daha güzel hizmetlere ihtiyacı var. Biz özü sözü bir insanlarız. İkinci dönemimizde çok güzel işler yapacağız. Mersin Büyükşehir Belediyesi güçlü belediyedir, size Otluca suyunu getireceğiz, sözümüzdür. Çok yakın tarihte çok güzel bir kültür merkezi yapacağız. Anamur eğitimli insanların yeridir. Kültür Merkezi’niz yok ama Vahap Başkanınız bunları hep düşündü. Birkaç ay içerisinde buraya yine geleceğim. Sizi oraya davet edeceğim ve hep beraber temelini atacağız” diye konuştu.

“Demokrasimize yaraşır bir seçim oldu”

Büyükşehir Belediyesi olarak, gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Seçer, Mersinlilerin yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini söyledi. Seçer, “Güzel bir mücadele oldu, kimsenin burnu kanamadı. Demokrasimize, yaraşan budur. Biz Mustafa Kemal'in cumhuriyetinin çocuklarıyız. İşimize bakacağız, hizmetler eksik olmayacak. Hiç merak etmeyin biz varız, biz sizin için varız, daha fazla çalışacağız, daha fazla size hizmet edeceğiz. Çocukları, gençleri, kadınları daha mutlu yapacağız. Hiç merak etmeyin biz buradayız. Çok teşekkür ediyorum iftara katıldığınız için” diyerek konuşmasına son verdi.

Deniz: “Anamur’u çok güzel hizmetlerle buluşturacağız”

Büyükşehir’in hizmetlerini yurttaşlara anlattığını kaydeden Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, “Güzel hizmetlere ve bizlere olan güveniniz üzerine hem Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde hem de Anamur Belediyesi’nde bizlere rekor bir oyla güven verdiniz, görev verdiniz. Sizleri mahçup etmeyeceğiz. Sizler gönüllerde oluşan Anamur ittifakıyla bizlere bu görevi verdiniz. Bizler bu kazandığımız yüksek oranın nasıl oluştuğunun bilinci ile çalışacağız. Hep birlikte marka kent Anamur’umuzu inşa edeceğiz. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle önümüzdeki dönemde sizleri büyük ve güzel hizmetlerle buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

İftar programı okunan duaların ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.