halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

FİKİR OTOBÜSÜ LİSELERARASI GİRİŞİMCİLİK VE YENİLİKÇİ PROJELER YARIŞMASI LANSMANI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.12.2023 - 19:41, Güncelleme: 14.12.2023 - 19:41 946+ kez okundu.
 

FİKİR OTOBÜSÜ LİSELERARASI GİRİŞİMCİLİK VE YENİLİKÇİ PROJELER YARIŞMASI LANSMANI

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Fikir Otobüsü Liselerarası Girişimcilik ve Yenilikçi Projeler Yarışması Lansmanı'na katıldı. TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Burçin KÖKSAL ve MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa ÇAKIR da lansmanda yer aldı.

Müdürlüğümüz ve TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu ana iş birliği ve Mersin Üniversitesi, MTSO desteğiyle gerçekleştirilen Fikir Otobüsü Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi Projeler Yarışması 2023-2024 eğitim öğretim yılı başvurusunun lansman ve duyurusu MTSO toplantı salonunda yapıldı. Programda protokol konuşmaları ve projenin tanıtımının ardından Charify Takımı öğrencilerinin deneyim paylaşımı video gösterimi ile yapıldı. Akabinde "Girişimden Geleceğe Paneli" gerçekleşti. Panelde TOBB Mersin GKK Üyesi Kamuran ÖZTOP  Moderatörlüğünde  Dr. Özgür POLAT (Solvaytech Kurucusu) ve  Umut OĞUR (ArtıBilim & A Artı Mühendislik, EdTech & CleanTech Girişimci) sunumlarını gerçekleştirdiler. Fazilet DURMUŞ lansmanda, "Gençlere erken yaşlarda girişimcilik ruhunu aşılamak, lise seviyesindeki öğrencilerin yenilikçi iş fikirleri üretebilme becerilerini geliştirmek için, otobüsler dolusu fikirler bulmak, otobüsler dolusu fikirlerle yolculuk yaparken de yeni duraklara uğramak, mentör, sponsor, destekleyici fikirlerle gençlerimizi buluşturmak için projemiz devam ediyor. Evlatlarımızı Türkiye Yüzyılının mimarı yapmak için her türlü desteği sunuyoruz. Biliyorsunuz fikir otobüsü 2015'te üniversite desteği ile başladı. 2018'den itibaren Müdürlüğümüz iş birliği ile gençlerimiz sürece dahil edilmiştir. Bu çok doğru bir karar çünkü gençlere erken dönemde ulaşmak, onları cesaretlendirmek Müdürlüğümüz kanalı ile daha etkili olacaktır. Projede emeği geçen tüm paydaşlarımıza ve meslektaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Fikir Otobüsü Liselerarası Girişimcilik ve Yenilikçi Projeler Yarışması Lansmanı'na katıldı. TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Burçin KÖKSAL ve MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa ÇAKIR da lansmanda yer aldı.

Müdürlüğümüz ve TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu ana iş birliği ve Mersin Üniversitesi, MTSO desteğiyle gerçekleştirilen Fikir Otobüsü Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi Projeler Yarışması 2023-2024 eğitim öğretim yılı başvurusunun lansman ve duyurusu MTSO toplantı salonunda yapıldı. Programda protokol konuşmaları ve projenin tanıtımının ardından Charify Takımı öğrencilerinin deneyim paylaşımı video gösterimi ile yapıldı. Akabinde "Girişimden Geleceğe Paneli" gerçekleşti. Panelde TOBB Mersin GKK Üyesi Kamuran ÖZTOP  Moderatörlüğünde  Dr. Özgür POLAT (Solvaytech Kurucusu) ve  Umut OĞUR (ArtıBilim & A Artı Mühendislik, EdTech & CleanTech Girişimci) sunumlarını gerçekleştirdiler.

Fazilet DURMUŞ lansmanda, "Gençlere erken yaşlarda girişimcilik ruhunu aşılamak, lise seviyesindeki öğrencilerin yenilikçi iş fikirleri üretebilme becerilerini geliştirmek için, otobüsler dolusu fikirler bulmak, otobüsler dolusu fikirlerle yolculuk yaparken de yeni duraklara uğramak, mentör, sponsor, destekleyici fikirlerle gençlerimizi buluşturmak için projemiz devam ediyor. Evlatlarımızı Türkiye Yüzyılının mimarı yapmak için her türlü desteği sunuyoruz. Biliyorsunuz fikir otobüsü 2015'te üniversite desteği ile başladı. 2018'den itibaren Müdürlüğümüz iş birliği ile gençlerimiz sürece dahil edilmiştir. Bu çok doğru bir karar çünkü gençlere erken dönemde ulaşmak, onları cesaretlendirmek Müdürlüğümüz kanalı ile daha etkili olacaktır. Projede emeği geçen tüm paydaşlarımıza ve meslektaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.