halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

HAMİT KARIŞ'TAN 19 MAYIS MESAJI!

Gündem 18.05.2023 - 19:14, Güncelleme: 18.05.2023 - 19:14 1510+ kez okundu.
 

HAMİT KARIŞ'TAN 19 MAYIS MESAJI!

Gelecek Partili Siyasetçi Hamit Karış, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Karış mesajında şu ifadeleri kullandı:" 19 MAYIS 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ilk adımı atarak milli mücadele ateşini yaktığı, Aziz Milletimizin yeniden şahlanarak ayağa kalktığı ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, binlerce şehit verilerek kazanılan zaferler ile tüm dünyaya gücümüzün gösterildiği kahramanlık destanının başlangıcıdır.    Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi, rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm halkımızın 104. yıldönümünü kutladığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum." dedi.
Gelecek Partili Siyasetçi Hamit Karış, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Karış mesajında şu ifadeleri kullandı:" 19 MAYIS 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ilk adımı atarak milli mücadele ateşini yaktığı, Aziz Milletimizin yeniden şahlanarak ayağa kalktığı ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, binlerce şehit verilerek kazanılan zaferler ile tüm dünyaya gücümüzün gösterildiği kahramanlık destanının başlangıcıdır. 

 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi, rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm halkımızın 104. yıldönümünü kutladığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.