halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİNİK AZRA SABIRLA UZATTIĞI SAÇLARINI ONKOLOJİ HASTANESİNDE TEDAVİ GÖREN AYTEN ÖZKAN’A HEDİYE ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.02.2024 - 11:33, Güncelleme: 29.02.2024 - 11:33 912+ kez okundu.
 

MİNİK AZRA SABIRLA UZATTIĞI SAÇLARINI ONKOLOJİ HASTANESİNDE TEDAVİ GÖREN AYTEN ÖZKAN’A HEDİYE ETTİ

Mersin Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli Fatma Özbek’in, 10 yaşındaki kızı Azra Özbek, üç yıl boyunca sabırla uzattığı saçlarını kestirerek Onkoloji Hastanesinde, Çocuk Hematoloji Ve Onkoloji Bilim Dalında tedavi gören 15 yaşındaki Ayten Özkan’a peruk olarak hediye etti.

Kadın kuaförlüğü mesleğini yapan Babası Zeki Özbek’in iş yerinde kadınların saçlarına verdiği önemi gördükten sonra tedavi süreçlerinde saçlarını kaybeden bir hastaya saç hediye etmek istediğini belirten Azra Özbek, Ayten Özkan’a saçlarıyla umut olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Saçlarını hediye ettiği için Azra Özbek’e çok teşekkür eden Ayten Özkan ise, “Azra’ya çok teşekkür ediyorum. İyi ki böyle bir hediye verdi bana. Zamanla saçlarıma alışacağım. Çok mutlu ve duyguluyum.” dedi. Ayten Özkan’ın babası Levent Özkan ise kızının bu hediye ile çok mutlu olduğu söyledi. Özkan, “Herkese çok teşekkür ederim. Bu konuda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyorum. Kızım çok mutlu oldu. Çocukları sevindirmek herkesin görevi olmalı. Kızımın mutlu olduğunu görmek beni çok duygulandırdı. Babası olarak her zaman yanındayım. Azra’ya ve ailesine de çok teşekkür ediyorum kızımı mutlu ettikleri için.” şeklinde konuştu. Azra’nın ailesi, anne Fatma Özbek ve baba Zeki Özbek ise kızlarının hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduklarını söyledi. Anne Fatma Özbek, “Kızım hayalini gerçekleştirmek için bir adım attı. Çok güzel bir düşünce. Aile olarak çok duyguluyuz. Bu süreçte bizim için uğraşan ve kızımın hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayten’i de mutlu etmiş olmak bizi çok mutlu ediyor.” dedi. Baba Zeki Özbek ise kızlarının bu düşüncesinden dolayı çok duygulandığını ve bu tarz bağışların yaygınlaşmasını umduğunu söyledi. Ayten Özkan’ın tedavi gördüğü hastanemiz Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Bilim Dalı öğretim elemanlarından Prof. Dr. Selma Ünal ve Dr. Öğr. Üyesi Feryal Karahan ise çocukluk çağı lösemileri nedeniyle tedavi alan adölesan yaş grubunun en büyük kaygılarının dış görünüşlerinde ve özellikle de saçlarında meydana gelebilecek olan değişiklikler olduğunu belirtti. Dr. Öğr. Üyesi Feryal Karahan, “Azra Özbek’in hayali, yaklaşık bir aydır bilim dalımızda tedavi almakta olan Ayten için bu noktada bir umut oldu. Ayten, bizlere en çok “Saçlarıma ne olacak?” “Dökülecek mi?” ve “Saçlarım ne zaman çıkacak” gibi sorular soruyordu. Saçlarını kaybedeceği için çok ciddi kaygıları vardı ve bunun için çok üzülüyordu. Son birkaç günkü heyecanlı bekleyişinin ardından ise bugün bu bağıştan dolayı çok mutlu ve istediği oldu. Azra’nın saçlarını kendi yaşıtlarına bağışlamak istemesi de çok duygulandırıcı. Her ikisi adına da çok sevinçliyiz. Umarım bu bağış örnek bir davranış olarak yaygınlaşır. Azra Özbek ve ailesine bu düşünceli davranışları ve duyarlılıkları için ayrıca teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Mersin Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli Fatma Özbek’in, 10 yaşındaki kızı Azra Özbek, üç yıl boyunca sabırla uzattığı saçlarını kestirerek Onkoloji Hastanesinde, Çocuk Hematoloji Ve Onkoloji Bilim Dalında tedavi gören 15 yaşındaki Ayten Özkan’a peruk olarak hediye etti.

Kadın kuaförlüğü mesleğini yapan Babası Zeki Özbek’in iş yerinde kadınların saçlarına verdiği önemi gördükten sonra tedavi süreçlerinde saçlarını kaybeden bir hastaya saç hediye etmek istediğini belirten Azra Özbek, Ayten Özkan’a saçlarıyla umut olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Saçlarını hediye ettiği için Azra Özbek’e çok teşekkür eden Ayten Özkan ise, “Azra’ya çok teşekkür ediyorum. İyi ki böyle bir hediye verdi bana. Zamanla saçlarıma alışacağım. Çok mutlu ve duyguluyum.” dedi.

Ayten Özkan’ın babası Levent Özkan ise kızının bu hediye ile çok mutlu olduğu söyledi. Özkan, “Herkese çok teşekkür ederim. Bu konuda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyorum. Kızım çok mutlu oldu. Çocukları sevindirmek herkesin görevi olmalı. Kızımın mutlu olduğunu görmek beni çok duygulandırdı. Babası olarak her zaman yanındayım. Azra’ya ve ailesine de çok teşekkür ediyorum kızımı mutlu ettikleri için.” şeklinde konuştu.

Azra’nın ailesi, anne Fatma Özbek ve baba Zeki Özbek ise kızlarının hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduklarını söyledi. Anne Fatma Özbek, “Kızım hayalini gerçekleştirmek için bir adım attı. Çok güzel bir düşünce. Aile olarak çok duyguluyuz. Bu süreçte bizim için uğraşan ve kızımın hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayten’i de mutlu etmiş olmak bizi çok mutlu ediyor.” dedi. Baba Zeki Özbek ise kızlarının bu düşüncesinden dolayı çok duygulandığını ve bu tarz bağışların yaygınlaşmasını umduğunu söyledi.

Ayten Özkan’ın tedavi gördüğü hastanemiz Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Bilim Dalı öğretim elemanlarından Prof. Dr. Selma Ünal ve Dr. Öğr. Üyesi Feryal Karahan ise çocukluk çağı lösemileri nedeniyle tedavi alan adölesan yaş grubunun en büyük kaygılarının dış görünüşlerinde ve özellikle de saçlarında meydana gelebilecek olan değişiklikler olduğunu belirtti.

Dr. Öğr. Üyesi Feryal Karahan, “Azra Özbek’in hayali, yaklaşık bir aydır bilim dalımızda tedavi almakta olan Ayten için bu noktada bir umut oldu. Ayten, bizlere en çok “Saçlarıma ne olacak?” “Dökülecek mi?” ve “Saçlarım ne zaman çıkacak” gibi sorular soruyordu. Saçlarını kaybedeceği için çok ciddi kaygıları vardı ve bunun için çok üzülüyordu. Son birkaç günkü heyecanlı bekleyişinin ardından ise bugün bu bağıştan dolayı çok mutlu ve istediği oldu. Azra’nın saçlarını kendi yaşıtlarına bağışlamak istemesi de çok duygulandırıcı. Her ikisi adına da çok sevinçliyiz. Umarım bu bağış örnek bir davranış olarak yaygınlaşır. Azra Özbek ve ailesine bu düşünceli davranışları ve duyarlılıkları için ayrıca teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.